Bris outdoor i gult fra Ygg & lyng

Varmende eller friske toner?

Norsk Design, Sommer, Uterom / hagemøbler

Til tross for at vinteren har kommet overraskende tilbake og kan gi oss innekos en god stund til, så er det også mange av oss som lengter etter den lysere tiden med grønne trær, varmende sol og å få slappe av i hagen. Nå om dagen er vi mange som tilbringer det meste av vår våkne tid i hjemmet og da trenger vi litt ekstra positive farger som popper rundt oss og gir energi.  Årets fargekart gir akkurat det, optimisme. Vi velger oss farger som er mer kulørsterke og gir oss det lille ekstra i hjemmet.

Varmende gul eller friske grønntoner?

Grønt og gult er to farger som preger årets hagemøbler. Gule toner som minner oss om sol og varme, og grønne nyanser som fører tankene til avslappende natur. Har du ikke lyst til å bytte hele utemøblemanget, så kan du snike inn litt farge i flere mindre elementer.

Ygg & Lyng er en norsk leverandør som i år kommer med Limited Edition farger på sin populære hagemøbelserie Bris. Summer Yellow, Deep Olive & Earth Brown er 3 nyanser som virkelig skiller seg ut fra de mer vanlige tre- og gråfargene.

Bris outdoor i grønt fra Ygg & lyng

«Vi inspireres ofte av vår ville vakre natur, det genuine norske og den skandinaviske designarven.»

-Ygg & Lyng

 

Velg en statement farge

Møblene fra Sundays Design designes og produseres i Norge. I fabrikken på Jæren for å være eksakt. Dette er hagemøbler som kan stå ute året rundt og tåler skandinavisk vær og vind. Det flotte med Sundays er at de har mange produkter som kommer i et brett fargespekter. Ønsker du ikke å bytte hele utemøblemanget, så kan du fint tilføre farge på annen måte. Hva med de fantastiske benkene, krakkene eller brettene? Dette er møbler som passer like fint inne som ute.

Sundays Design Frame benk, krakk og brett2

«Som forbruker har du en mulighet til å påvirke fremtidens produksjon og vi mener det er viktig at Norge selv kan produsere varer i fremtiden. Vi produserer med energieffektivt, har strenge krav til miljø og skadelige stoffer, slipper å frakte varer over hele kloden og ivaretar arbeidernes krav til lønn og HMS.» 

– Sundays Design

Industri møter moderne design

Heymat ble skapt ut fra ideen om å kombinere industrimattens høye kvalitetskrav med moderne norsk design. Med fokus på funksjon, miljø og moderne, norsk design skal Heymat skape rom det er godt å komme hjem til.  Lekent og fargerikt

heymat blogg2

Heymat jobber målrettet med bærekraft. Deres produkter har nå en tekstil bestående av 100% resirkulert plast. Gjenbruk av plast er en god bærekraftig løsning da det reduserer bruken av ikke fornybare råmaterialer. 

 

Volver Studios

Volver Studios lager helt unike tepper med nøye gjennomtenkt design, oppmerksomhet til detaljer, farger, teksturer og utsøkt håndverk. Hvert teppe har også sin egen fortelling og egne inspirasjonskilder både fra natur, kunst, materialer og sanser. Teppene kan brukes både på gulv og på vegg, som veggdekor eller malerier.

Volver Ruter teppe