175243_Physix-U-TURN_master-900x450

Trenger du ny kontorstol?

Del

Facebook
|
Twitter

Har du mye hjemmekontor, men ikke prioritert en god kontorstol? T.o.m. 31. mai har vi 10% på Vitra sine kontorstoler.

Vitra sine kontorstoler

Vitra sin kontorstol Physix er designet basert på ideen om å lage et kontinuerlig seteskall ved å strekke et enkelt tekstilpanel mellom to sidestykker. Dette gjør at setet former seg etter brukeren, noe som gir høy komfort.

Vitra sin kontorstol Soft Pad Chairs EA 217 har et design som stammer fra året 1969. Stolen ligner Aluminium Group både ved konstruksjon og form, men forskjellen er at Soft Pad stolen har påsydde puter. De påsydde putene gir en kontrast mot den slanke aluminiumprofilen.

Vitra sin kontorstol Softshell har en setekonstruksjon som sørger for et komfortnivå som først avsløres ved bruk. Med sine vertikale ribber skjult i bakskallet tilpasser stolen seg brukeren, og gir bevegelsesfrihet samt suveren komfort, selv i lengre sitteperioder. Kontorstol med fleksibel gasslift og hjul.

Våre skrivebord og hyller

Skrivebordet AK1330 fra Naver Collection er vakkert og funksjonelt. Skrivebordet har to skuffer, og et rom til oppbevaring. Lokket til oppbevaringsrommet er i tillegg en magnetisk oppslagstavle. Matches perfekt til Vitra stolene over. I tillegg har vi CPH90 skrivebord fra HAY, Georg skrivebord fra Skagerak Denmark, Royal System fra DK3 og String arbeidsplass fra String. Vi har også en fine String-bokhyller i størrelse 60 og 80 for de som har ekstra god plass på kontoret. Bokhyllene passer fint med String arbeidsplass for en gjennomgående look.

Skap en praktisk arbeidsplass

Trenger du en tavle eller annen klassisk oppbevaring av ark, så har vi Retell pin-tavle laget av pulverlakkert stålramme og hard filt flate fra Gejst. Og for klassisk oppbevaring av ark Dania letter tray fra Skagerak Denmark. Eller hva med en prisvinnende klokke fra QLOCKTWO? Vi har også kontorspann fra Vipp.

Vil du se alt vi har til hjemmekontoret? Se mer her.

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen