bilde-6

Høstborddekking

Del

Facebook
|
Twitter

Høstborddekking med Rikke fra Kjøkkenverket

Inspireres du også av årstid og naturen ute når du dekker bord? Rikke på Kjøkkenverket, som du kanskje husker fra borddekking til 17. mai, har igjen hjulpet oss med høstens borddekking.

Inspirert av naturens høstfarger

Rikke har plukket diverse blåbærlyng, strå og rustfargede blader ute. «Plukk en høstbukett fra nærmeste skog og ta utgangspunkt i den når du dekker høstbord» – Rikke. Når du dekker bordet, begynn med tallerkener, deretter bestikk og til slutt glass. Når du skal dekke på med vaser og pynt, begynn i midten og bruk da gjerne en litt større vase, og dander rundt med mindre vaser og telysholdere, slik at alle rundt bordet ser pynten.

Grønt, rust og sorte farger

For å dekke dette nydelige bordet har hun brukt Chamois Paradise linduk i grønn (2.190,-), Serax tallerken i sand 26 cm (430,-), Bitz tallerken i sort 22 cm (129,-), Serax Merci skål i rust 12 cm (235,-), House Doctor mørkfarget bestikk (fra 95,-), Frederik Bagger Crispy Monsieur, Lowball og Celebration glass i klar og dark (2 pk. Fra 499,-), IB Laursen Tøyserviett (59,-), Morsø Flame vase sort (699,-), Serax Ball vase klar (115,-), House Doctor Bars telysholder i messing (255,-) og Iittala Valkea telysholder i mosegrønn og lin (199,-). Bordet Øya og stolene Hertug er fra Eikund, og de finner du hos oss på Verket Interiør.

Høstens bestselgere

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Rull til toppen