Kampanjedag lørdag 16. oktober

Kampanjedag lørdag 16 oktober

Del

Facebook
|
Twitter
Lørdag 16. oktober har vi 10% rabatt på alt fra Eilersen og 20% rabatt på alle gulvtepper fra Linie Design.
I tillegg får vi besøk av en representant fra begge leverandører som ønsker å møte deg!

Eilersen

Det danske firmaet ble etablert i 1895. Selv om mye har endret seg siden den gang er de fundamentale prinsippene de samme – å tilby møbler av høy komfort og design. Eilersen har alt fra store myke til minimalistiske nette sofaer, i et stort utvalg materialer og farger. Vi har åtte av 37 sofaer utstilt i butikk; Ash, Aton, Baseline, Float High, Playground, Ra, Streamline og Tub. Alt fra Eilersen er på 10% rabatt denne dagen.

Kampanjedag lørdag 16. oktober
Aton sofa finner du her

Linie Design

Det danske firmaet Linie Design ble etablert i 1980, og er en av de største leverandørene av håndlagde gulvtepper i Nord Europa. Deres tepper kjennetegnes ved nordisk design og unikt håndverk, og er håndlaget av indiske håndverkere som har perfeksjonert deres yrke i generasjoner. Alle teppeprøver fra Linie finner du hos oss og er på 20% rabatt denne dagen.

Unit Grey
Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen