Borddekking til jul heading

Borddekking til jul

Del

Facebook
|
Twitter

Same procedure as every year – hver julaften dekker vi bordet til fest og glede med familie og venner. Rikke har hentet inspirasjon fra Chamois sin juleduk, og fargene som går igjen er grønt og rust.  Vi håper du blir inspirert!

Borddekking til jul med Rikke

Grønt og rust

Rikke har som alltid satt opp et inspirerende bord, denne gangen i nydelige grønn- og rusttoner. Hun har latt seg inspirere av juleduken fra Chamois, og valgt tallerkner, skåler, glass og tilbehør som passer til duken.

Dette har hun brukt for å dekke bordet

BG Harmony tallerken fra Portmeirion 239,- stk | Sophie Conran musli bolle fra Portmeirion 165,- stk | Crispy Monsieur vinglass fra Frederik Bagger 599,- 2-pk | Crispy Aqua vannglass fra Frederik Bagger 499,- 2-pk | Flow vinglass fra Holmegaard 299,- stk | Kniv & gaffel 260,- stk og dessertskje 225,- stk fra Skaugum | Linserviett fra Chamois 335,- 2-pk | Olivenfarget Pomegranate fra Chamois 998,- stk | Konglelysestake fra Ib Laursen fra 109,- stk | Telys med skog- eller granmotiv fra Ib Laursen fra 139,- stk | Reinsdyr stake fra Ib Laursen fra 149,- stk | Lysestake fra Ib Laursen fra 119,- stk

Borddekking til jul med Rikke

Rikke sine tips og triks

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen