Årets nyttårsbord på Verket Interiør

Nyttårsbord

Del

Facebook
|
Twitter

Rikke har dekket årets nyttårsbord i duse lyse farger, linduk, lyslenke og krystallglass. Alle produktene fås kjøpt på Kjøkkenverket.

Nyttårsbord 2021 av Rikke fra Kjøkkenverket

Disse produktene har Rikke dekket nyttårsbordet med

Linduk fra Au Maison 1.145,- | Linservietter fra Au Maison 395,- | Middagstallerkener fra Sophie Conran 275,- | Monsieur vinglass fra Frederik Bagger 2-pk. 599,- | Crispy Gatsby champagneglass fra Frederik Bagger 2-pk. Fra 599,- | Vannglass fra Frederik Bagger 499,- | Skaugum bestikk 240,- pr. stk | Stettefat fra Dutch Deluxes 450,- | Kastehelmi lyslykt fra Iittala 299,- | Finerstjerner fra IB Laursen  28,- | Fugl fra Und 79,- | Eucalyptusgren fra House Doctor 125,- | Lyslenke fra IB Laursen 159,-

Alle produktene finner du på Kjøkkenverket og noen av produktene finner du i nettbutikken vår. Kontakt Kjøkkenverket på tlf. 67170340 om du har spørsmål om produktene eller ønsker å kjøpe produkter som ikke er i nettbutikken.

Nyttårsbord 2021 av Rikke fra Kjøkkenverket
Nyttårsbord 2021 av Rikke fra Kjøkkenverket

God jul og godt nyttår! Hilsen Verket Interiør, Kjøkkenverket og Lilleverket

Alternative produkter

Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen