Trender 2022 nettmagasin

Dette er trendene for 2022

Del

Facebook
|
Twitter

Er du nysgjerrig på trendene for 2022? Vi har slått hodene sammen, lest, blitt inspirert og snakket med to dyktige interiørstylister, og her er våre spådommer for 2022.

Go natural & comfy or go home!

Naturlige materialer, former og farger var allerede en framtredende trend i 2021, men blir enda sterkere i 2022. Trendene i 2022 viser en overgang til Japandi stilen som er en hybrid av den Skandinaviske og Japanske stilen, og de to stilene er ikke så ulike. Japandi defineres med ordene «hygge» (hjemmekoselige følelsen av hygge) fra den Skandinaviske stilen og «wabi-sabi» (finne skjønnhet i ufullkommenhet) fra den Japanske stilen (kilde).

I 2022 skal vi bygge oss komfortable, praktiske og lune hjem vi trives i. Interiøret og møblene vil bære preg av naturlige materialer, organiske former og en brun fargepalett. Materialkombinasjon vi kommer til å se mer av er stein, bambus, valnøtt, teak, organisk lin og bomull. Vi vil være enda mer opptatt av bærekraftige og håndlagde møbler og interiør.

Trender 2022 nettmagasin

I bildet: Plico | Vase (kun i butikk) | Quilton | Nelson Saucer Bubble (bestillingsvare i butikk) | Pond | Androgyne

Trender 2022 nettmagasin

Bryt opp fargepaletten med blått og rust

Hvis du er vågal med farger, så anbefaler vi å bryte opp den nøytrale fargepaletten. Velg interiørelementer som lamper, vaser eller pledd i royal blue og brente rustfarger. Disse fargene vil skape et mer kunstnerisk, interessant og moderne uttrykk i hjemmet.

Trender 2022 nettmagasin

I bildet: Cyclop krakk | Kibun puter | Verso vase (nyhet, ikke i butikk) | Arcs Shade (bestillingsvare)

Våre spørsmål til interiørstylistene

Interiørstylistene svarer-vi
Facebook
WhatsApp
Email
Rull til toppen