Pelago spisestol fra Skagerak. Miljøbilde av Hunter green med armlene

Pelago

Del

Facebook
|
Twitter

Pelago utemøbler. Uttrykksfull, men likevel enkel.

Pelago utemøbler er en serie som består av spisebord, spisesstoler, loungestol og en solseng. I sann Skagerak ånd er den nye utegruppen laget i solid teak med pulverlakkert aluminium og Sling-stoff som kombinerer det moderne med klassisk skandinavisk uttrykk. 

Pelago spisestol fra Skagerak. Miljøbilde av Light Ivory uten armlene
Palego lounge chair med pute fra Skagerak. Mijøbilde
Pelago solseng fra Skagerak, solseng uten armlene og pute - Miljøbilde av flere senger på rad

Designet av Note Design Studio

Pelago serien er designet av svenske Note Design Studio som har sin base i Stockholm. Stockholm er en by samlet rundt 14 øyer og har en skjærgård som er inngangsport til minst 30 000 flere. «Byen som flyter på vannet» gav arkitektene og designerne inspirasjon til utformingen av den nye utemøbel-serien fra danske Skagerak. 

Pelago-STCKHLM_16

Oser av høy komfort

Er du på jakt etter en utemøbelserie som holder meget høy komfort og et spennende designuttrykk, så er dette serien for deg. Den passer perfekt inn hjemme på en frodig veranda eller terrasse. Serien bærer preg av hygge. Vi skal samles rundt utebordet som kan ta opp til 12 personer med ileggsplate. Gode stoler der gjestene kan sitte til langt ut på kvelden og som dessuten er stabelbare. Solsengen, som kan justeres i 5 posisjoner, der du kan spandere lange late dager i solen. Dette er en bærekraftig serie som skal være i mange år. Se hele Pelago-serien her.

Pelago loungestol fra Skagerak, Miljøbilde av stoler uten pute
Pelago solseng fra Skagerak, solseng med armlene uten pute - Miljøbilde
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Inspirasjon og tips

Rull til toppen