08. august, 2017

Kategori:EVENTER OG INFO

Kommentarer er skrudd av for Augustsalget har startet!

I hele august er det kampanjetilbud på bestillinger på alle produkter fra leverandører som bl.a. Vitra, Ygg & Lyng, Vannerup og Jess Design.

Her finner du en oversikt over produkter vi har i utstilling som er på salg.

 

VITRA Fra Vitra så er det t.o.m 31. august kampanje på alle spisestuestoler i serien Eames Plastic Chair.  10% rabatt på alle bestillinger.

 

YGG&LYNG – norsk kvalitetsdesign Det er 10-20% rabatt på alle varer fra Ygg&Lyng.  Alt kan bestilles fra leverandøren selv om vi ev ikke har produktet utstilt. Her er oversikt over hva vi har i utstilling.

 

JESS DESIGN Røff i utrykket og gode å sitte i er produktene fra Hollandske JESS.  Se oversikt over produktene vi har utstilt i butikken her.  Ut august er det 10% rabatt på alle produkter fra denne leverandøren.

 

 

 

 Lilleverket -20% på alle barneklær fra bl.a. Marius Kids, MinyMo og Fresk. -25% på alle produkter fra Blafre. Velkommen inn i butikken i 2. etasje!

 

 

21. juni, 2017

Kategori:Høytider, INSPIRASJON

Kommentarer er skrudd av for Midtsommer – lag din egen blomsterkrans

Blomsterkrans til sommerfesten  

Sankthans er få dager unna og i nabolandet forberedes det for Midtsommerfeiring med både maistang, jordbærkake og blomsterkranser. Her hjemme feirer vi Sankthans den 23. Juni med å ta en tur ut med båten eller brenne bål på stranden. Tradisjonelt er Sankthans egentlig en feiring av døperen Johannes fødselsdag, men i dag har dagen blitt mer en folkelig tradisjon enn en religiøs som vi gjerne feirer med gode venner og familie.

Været kan vi jo ikke styre og vi får forberede oss for varmebølge eller regn og få plussgrader. Vi bunkrer isteden opp med en masse pledd, puter, lys/lykter og god mat.

Kanskje du i år har lyst å pynte deg med vakre blomster i håret? Trine Godager fra Verket Blomsterbinderi viser deg hvordan du lager din egen blomsterkrans.

Du trenger:

Ståltråd Grønn vikletråd Blomster, strå og blader. Bare fantasien setter grenser!

I denne kransen har Trine brukt bringebær, marikåpe, brudeslør, astrantia, nigella, strå. Hun binder opp blomstrer og blader om hverandre  i små buketter på ståltråd med hjelp av grønn tynn vikletråd. Start og avslutt ca 3 cm inn på ståltråden, bøy begge sider til en liten krok og fest de sammen. Bruk gjerne naturen å plukk strå, blader, marikåpe, blåbærsris, prestekrager m.m. å lag din egen personlige krans som du er helt alene om!

PS. Hvis du plukker 7 forskjellige sorter blomster å legger under hodeputen på midtsommernatten så skal du etter troen drømme om hvem du skal få leve ditt liv med ;)

 

19. juni, 2017

Kategori:INSPIRASJON, Spisebord, Velkommen til bords

Kommentarer er skrudd av for Det sosiale, runde spisebordet

Da vi tidligere samlet oss i spisestuen for å spise middag så har dagens åpne løsninger vært med på å flyttet den sosiale plassen fra stuen til selve spisebordet. Vi bruker ikke lengre spisebordet til bare å spise middag. Det har blitt en sosial plass for alle døgnets tider der vi ikke bare samles for middagen men også for et glass med gode venner, spille spill eller lese lekser. Uansett så forbinder vi spisebordet med mange hyggelige stunder.

En trend de siste årene er det runde spisebordet og designerne skaper møbler som forener menneskene.  Vi har et økende ønske om å sitte nærmere gjestene våre for enkelt å kunne sosialisere med alle rundt bordet.

5 tips hvis du vurderer et rundt spisebord:

I mange hjem er det fortsatt det firkantete bordet som gjelder. Det er enkelt å plassere langs veggen og har plass til mange. Hvis vi tenker litt utenfor rommets rette vegger og vi plasser det runde bordet i midten så får vi en ny spennende følelse i rommet. Det oppfattes ofte som mer tiltrekkende! Det runde bordet byr inn til kontakt og samtaler mellom gjestene. Alle ser hverandre og kan enklere konversere over bordet. Tenker du at du ikke har plass for et rundt bord? Det finnes mange leverandører hvor du kan spesialbestille bord slik at du får en størrelse som passer for ditt hjem. Har du lite plass, se etter et rundt bord med et ”ben” i stedet for 4. Da er du friere til å kunne bruke de stolene du allerede har hjemme i stedet for å kjøpe nye. Ønsker du uansett å oppgradere spisestolene så har vi et stort utvalg fra bl.a. Carl Hansen, Vitra, HAY, Fritz Hansen, Muuto, Normann Copenhagen etc. Se etter et rundt bord som har mulighet til tilleggsplate. Da har du enda mulighet til å kunne ha større selskap hjemme.

Se vårt utvalg av runde spisebord her.

Spider spisebord GM3800 fra Naver Collection – pris fra 22.866.- inkl. mva

Rundt spisebord H230 fra Vannerup – Kan bestilles med tillegsplate, pris fra 8.725.- inkl. mva

Spisebordet Vår fra Ygg & Lyng – pris fra 19.950.- inkl. mva

Jewel Table fra DK3 – pris fra 36.423.- inkl. mva

Bordsserien Ellipse fra Fritz Hansen – pris fra 15.709.- inkl. mva

12. juni, 2017

Kategori:Dansk Design, Stol, Ukens Stol

Kommentarer er skrudd av for Relansering av klassiker

Hans J. Wegner`s CH23 relanseres

Etter mer enn et halvt århundre relanserer Carl Hansen & Søn spisestolen CH23. Med sine rene linjer, funksjonelle design og sin fantastiske utforming var CH23 en av de første fem ikoniske møbler som Hans J. Wegner designet eksklusivt for Carl Hansen & Søn.

Hans J. Wegner 5 første mesterverk – designet for Carl Hansen & Søn.

Hans J. Wegner er ansett som mesteren innen design av trestoler. Når CH23 først ble introdusert i 1950 ble den fantastisk mottatt og plasserte Wegner`s unike teft for design og håndverk på kartet. Dette ble starten på en fremtid med fruktbare samarbeid mellom produktive, innovative designers og Carl Hansen & Søn.

Stolen produseres etter Wegner`s originale tegninger og kommer i en limited edition i såpevasket eik med inngravert signatur.

Stolen kan bestilles f.o.m. den 16. Juni. De første døgnet kan stolen bestilles til en fantastisk pris! Du finner stolen i nettbutikken

 

 

 

 

Film Fletting Carl Hansen & Søn .mp4

09. juni, 2017

Kategori:Dansk Design, Stol

Kommentarer er skrudd av for Hans J. Wegner`s første mesterverk

Hans Jørgensen Wegner designet i 1950 fem stoler som skulle komme til å bli starten av Carl Hansen & Søn`s filosofi i over 65 år, og er en hyllest til håndverket.

Men hva er det som kjennetegner et mesterverk? Ordet defineres ofte med ”enestående kunstnerisk verk, det fremste verket i karrieren”. Hvem hadde kunnet tro at under de første ukene på jobb så skulle Hans J. Wegner designe en serie stoler, som senere skulle stå seg som ikoniske eksempler av moderne dansk design.

Alle fem stoler har ulike skulpturelle uttrykk fra Wegner`s fantastiske arbeid med tre og viser hans forståelse av kombinasjon mellom form og komfort.

CH24 – Den ikoniske Y-stolen, Wishbone chair er kjent for de krummede linjene på rygg og armlenene. Den håndlagde stolen er laget av et stykke tre som er bøyd med damping og er flettet med 120 meter papirtau. Dette designet blir sett på som et gjennombrudd i moderne stol design og komfort.

CH25 lounge chair har vært i produksjon siden den ble introdusert i markedet i 1950 og er fremdeles like populær.

CH22 og CH23 klassiske spisestoler som er like moderne i dag som for 50 år siden.

CH26 passer like bra som spisestol som stol til hjemmekontoret. Med sin organiske form er det en meget komfortabel stol som ble produsert for første gang i 2016.

I år, 2017, returnerer alle 5 stoler i spesialutgaver som en hyllest til Wegner. Designikonene er nå i produksjon igjen og produseres i Carl Hansen & Søn`s fabrikk i Gelstad, Danmark. Der arbeider møbelsnikkere og vevere med å videreføre arvet av det fantastiske håndverket.

02. juni, 2017

Kategori:INSPIRASJON, Uterom / hagemøbler

Kommentarer er skrudd av for Kvalitet og bærekraftighet

Kvalitet og bærekraftighet

Kvalitet og bærekraftighet er to ord som i de siste årene har fått stor betydning for mange av oss. Det er tydelig at vi alle må gjøre enn innsats der vi kan. Vi er opptatt av å skåne miljøet gjennom å tenke langsiktig. Samtidig får det ikke gå ut over kvaliteten og komforten på produktene vi kjøper. Ønsket om å skape et vakkert uterom som vi kan slappe av i og dele med familie og venner, har blitt nesten like viktig som det vi har innenfor de fire veggene. Vi vil ha produkter av bra kvalitet, bærekraftige materialer og med høy estetikk.

Utfordringen ligger hos leverandørene gjennom at de må forlenge levetiden på møblene. Mange satser nå stort på vedlikeholdsfrie møbler med varige materialer som tre og metall. Kundene vi møter er bevisste og opptatte av miljøperspektivet og vet hva de vil ha. Vår jobb er å sørge for at vi har de rette produktene i hus.

”Vi designer for generasjoner” – Skagerak Denmark

Satse på kvalitetsmøbler Mange satser på dyrere kvalitetsmøbler som kan leve i mange år og som er enkle å vedlikeholde. Det er stor etterspørsel etter møbler i massivt tre, plast eller pulverlakkert aluminium. Velger du vedlikeholdsfrie møbler kan du fint la dem stå ute året rundt og du trenger ikke noen ekstra lagringsplass heller.

Merker som danske Cane-line og Skagerak Denmark, norske Sundays Design og svenske Linum Design satser alle på bærekraftige materialer og er dessuten veldig populære på uteplassene rundt om i Norge.

Skap ditt eget uttrykk Som base er farger som grått, hvitt og sort det vi selger mest av. Du har da større frihet til å skape ditt eget uttrykk med sesongens farger på tekstiler. I hyllene finner man i år striper og blomstrete print i rosa, rødt, gult og grønt. Vi har gjerne mange planter, puter og pledd for å få skape oss de koselige utemiljøet som vi virkelig kan slappe av i.

Årets nyhet fra Danske Cane-line – utesofaen Moments. Lagd i Cane-line Soft Rope og Softtouch QuickDry puter, som lover tørre puter på 1 time etter regn.

Noen som ligger langt fremme innen holdbar produksjon er svenske Linum Design. Inspirert av den svenske naturen kommer dem med fantastiske stoffer og print.

100% norske Sundays Designs populære utemøbel FRAME i pulverlakkert metall. Tåler norsk vær og vind og kan stå ute året rundt.

Klassiske og tidløse hagemøbler i teak fra danske Skagerak Design. Alltid populære og blir bare vakrere med årene.

15. mai, 2017

Kategori:Høytider, Velkommen til bords

Kommentarer er skrudd av for 17. mai – Hurra!

Vi feirer med rødt, hvitt og blått

17. mai er rett rundt hjørnet og i takt med at snøen sakte forsvinner så fyller vi butikkene med vår, sommer og norske flagg. I den anledning har vi dekket bordet på Bærums verk og er klare for å feire den store dagen! Våre fantastiske kollegaer Erle og Rikke viser oss hvordan du kan dekke til fest. Kanskje du inspireres til å prøve noe nytt i år? Du finner alle produktene i våre butikker på Bærums Verk, Kjøkkenverket i 2 etasje og Verket Interiør.

Trenger du utemøbler så har vi stort utvalg fra bl. HAY, Cane-line, Skagerak Denmark, Fiam, Vitra m.fl.!

Barnetoget på Bærums Verk

På den store dagen så gjør barnetoget sin entre Kl. 11:45 på festplassen, som ligger i Verksgata ved inngangen til oss. Det blir musikk, leker, salg av is, kake og saft. Kom gjerne og opplev Bærums Verk på sitt beste med barnesang, fløyter, is og forhåpentlig sol :)

Håper vi sees, Velkommen!

Utemøblene Skagengruppen fra Skagerak Design. Flagg fra Langkilde & Søn.

Blå servise, salatbolle og krus fra Blue Italian. Hvit tallerken fra Royal Doulton. Bestikk fra Skaugum. Krystallglass fra Frederik Bagger. Tekstil fra Linum Design.

Bordet er fra Cane-line. Blomsterpotter Wire fra Menu. Blå/hvit servise Pacific, fra Royal Doulton. Tekstil fra Linum Design. Glass fra Ittala og Holmegaard. Flagg fra Langkilde & Søn.

10. mai, 2017

Kategori:Stol, Ukategorisert

Kommentarer er skrudd av for Spisestolskampanje

I dag starter kampanjen på spisestoler!

Til og med søndag 14. mai så har du mulighet til å gjøre et kupp! Kanskje du endelig finner spisestolen du alltid har drømt om på slag? ALLE spisestoler er nå på 10% rabatt. Du finner merker som Carl Hansen & Søn, Fritz Hansen, Arper, HAY, Muuto, Vitra, Naver, Ygg & Lyng m.fl.

De fleste stolene har vi presentert på nett, men finner du ikke det du søker så ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre!

Vi har åpent hverdager Kl. 10-20 og lørdager Kl. 10-18. Velkommen!

 

 

18. april, 2017

Kategori:Dansk Design, Stol

Kommentarer er skrudd av for Hans J. Wegner hylles med en unik utgave av Y-stolen

Carl Hansen & Søn hyller Hans J. Wegner

For alle oss designentusiaster så kommer det her et unikt tilfelle til å få tak i en spesialutgave av designklassiker Y-stolen, CH24.

Carl Hansen & Søn har i forbindelse med Hans J. Wegners fødselsdag valgt å markere dagen med å skape en unik utgave av den klassiske Y-stolen, CH24, i oljet alm med naturlig flett. Dette er første gangen stolen har blitt produsert i Alm. Denne vakre tresorten har en svært særpreget struktur med synlige fibre og gir et levende fargespill.  I tillegg får du Wegners signatur inngravert og den leveres med et ekthetssertifikat.

Du har mulighet til å bestille stolen den 27. April 2017. Etter den datoen er det ikke lengre mulig å få tak i denne utgaven. Så ikke gå glipp av at få hjem en klassiker som kommer leve lenge og er like vakker år etter år.

Du kan bestille stolen her på nett eller i butikken på Bærums Verk.

 

09. februar, 2017

Kategori:Sofa

Kommentarer er skrudd av for Delphi fra Erik Jørgensen – en sofa med stil

DELPHI fra Erik Jørgensen

Delphi er ikke bare en sofa. Delphi er en livsstil og med et sterkt estetisk uttrykk. En fleksibel og holdbar sofa med god kvalitet. Delphi kan kombineres i et utall kombinasjoner med ulike sittedybder. Og den har mange moduler å velge mellom. Delphi passer dermed både til kroppens ergonomi og den sanselige estetiker. Og tilpasse seg behovene til familien i mange år fremover. Designet i 2007 av Hannes Wettstein.

Teknisk Informasjon

Type: Polstret sofa og moduler. Materiale: Polstring: Faste puter. Koldskum, «visko-elastisk»skum og Rhombofill dyne. Trekket er avtagbart. Skinn er ikke avtagbart. Bein i aluminium, ubehandlet eik, olje behandlet eik eller røkt eik.

Les mer om sofaen her.

OM ERIK JØRGENSEN:

Historien om Erik Jørgensen er historien om mer enn 50 år med dansk møbeldesign. Med solide røtter i det beste av håndverk tradisjoner har utviklingen på Erik Jørgensen vært drevet av en nysgjerrig søken etter nye materialer og arkitektoniske måter å uttrykk seg. Erik Jørgensen produserer møbler for kontraktsmarkedet og private hjem likt. Blant noen av oppdragene er MoMA i New York og Operahouse i København.

 

27. september, 2016

Kategori:Spisebord

Kommentarer er skrudd av for DK3 – med fokus på tre

Verket Interiør har forhandlet de flotte produktene fra DK3 siden 2010 og vi har god erfaring og bare lovord å si om deres kvalitet og finish. Fra DK3 får du en rekke spisestuebord, stoler, småmøbler og hyllesystemer. Vi har dessverre ikke alt i utstillingen vår, men alt kan bestilles og vi skifter stadig ut hva vi har på utstilt i vår butikk her på Bærums Verk.

Danske DK3 ble etablert i 2009, og det er med stolthet at de produserer møbler fra store danske arkitekter og designere som Poul Cadovius, Jeppe Utzon, Kaare Klint, Børge Mogensen med fler. Med konstant fokus på personlighet, stolhet og bærekraft, forener DK3 møbelsnekker tradisjoner med moderne og klassisk møbeldesign i høy kvalitet. De fusjonerer tidløse materialer som stål, messing, kobber og bronse med tre i meget høy kvalitet.  Tre er deres viktigste kilde og kjærligheten til det organiske materialet og kompromissløst fokus på kvalitet er tydelig i deres produkter.

Under ser dere et utvalg av møbler som DK3 produserer. Vi har som sagt ikke alt i utstilling, men alle produkter kan bestilles. Se mer info om produktene her.

 

LOWLIGHT BORD

 

DK3-3 BORD

 

JEWEL BORD med uttrekk

 

JEPPE UTZON #1

 

PLATEAU Småbord, flere varianter på materiale. 

 

ROYAL SYSTEM hyllesystem

COPILOT CHAIR. Kommer i flere varianter som spisestuestol og barstol med mange muligheter på farge/finish

15. mars, 2016

Kategori:Til barnerommet

Kommentarer er skrudd av for Vi har belysning til barnerommet

Vi har en egen barneavdeling her på Verket Interiør, og den heter naturlig nok Lilleverket og ligger 2 plan over vår hovedavdeling. Her finner du et stort utvalg møbler og interiør som passer til barn i alder 0-10 år.

Foruten flotte barnemøbler fra Oliver Furniture, Vitra, Sebra og Grindberg så har vi masse lamper! Fra små søte nattlamper til kule skrivebordslamper.

Dekorative lamper fra Ferm Living kr 699,- 

Eller hva med noen lysbokstaver fra Cirkuslampan? Fra kr. 2900,-

Søte nattlamper fra Djeco 529,-

Retro inspirerte vegg- og bordlamper fra Waterquest. Kr 319,- 

 

Lamper fra Sebra.