18. april, 2017

Kategori:Stol

Kommentarer er skrudd av for Hans J. Wegner hylles med en unik utgave av Y-stolen

Carl Hansen & Søn hyller Hans J. Wegner

For alle oss designentusiaster så kommer det her et unikt tilfelle til å få tak i en spesialutgave av designklassiker Y-stolen, CH24.

Carl Hansen & Søn har i forbindelse med Hans J. Wegners fødselsdag valgt å markere dagen med å skape en unik utgave av den klassiske Y-stolen, CH24, i oljet alm med naturlig flett. Dette er første gangen stolen har blitt produsert i Alm. Denne vakre tresorten har en svært særpreget struktur med synlige fibre og gir et levende fargespill.  I tillegg får du Wegners signatur inngravert og den leveres med et ekthetssertifikat.

Du har mulighet til å bestille stolen den 27. April 2017. Etter den datoen er det ikke lengre mulig å få tak i denne utgaven. Så ikke gå glipp av at få hjem en klassiker som kommer leve lenge og er like vakker år etter år.

Du kan bestille stolen her på nett eller i butikken på Bærums Verk.

 

09. februar, 2017

Kategori:Sofa

Kommentarer er skrudd av for Delphi fra Erik Jørgensen – en sofa med stil

DELPHI fra Erik Jørgensen

Delphi er ikke bare en sofa. Delphi er en livsstil og med et sterkt estetisk uttrykk. En fleksibel og holdbar sofa med god kvalitet. Delphi kan kombineres i et utall kombinasjoner med ulike sittedybder. Og den har mange moduler å velge mellom. Delphi passer dermed både til kroppens ergonomi og den sanselige estetiker. Og tilpasse seg behovene til familien i mange år fremover. Designet i 2007 av Hannes Wettstein.

Teknisk Informasjon

Type: Polstret sofa og moduler. Materiale: Polstring: Faste puter. Koldskum, «visko-elastisk»skum og Rhombofill dyne. Trekket er avtagbart. Skinn er ikke avtagbart. Bein i aluminium, ubehandlet eik, olje behandlet eik eller røkt eik.

Les mer om sofaen her.

OM ERIK JØRGENSEN:

Historien om Erik Jørgensen er historien om mer enn 50 år med dansk møbeldesign. Med solide røtter i det beste av håndverk tradisjoner har utviklingen på Erik Jørgensen vært drevet av en nysgjerrig søken etter nye materialer og arkitektoniske måter å uttrykk seg. Erik Jørgensen produserer møbler for kontraktsmarkedet og private hjem likt. Blant noen av oppdragene er MoMA i New York og Operahouse i København.

 

27. september, 2016

Kategori:Spisebord

Kommentarer er skrudd av for DK3 – med fokus på tre

Verket Interiør har forhandlet de flotte produktene fra DK3 siden 2010 og vi har god erfaring og bare lovord å si om deres kvalitet og finish. Fra DK3 får du en rekke spisestuebord, stoler, småmøbler og hyllesystemer. Vi har dessverre ikke alt i utstillingen vår, men alt kan bestilles og vi skifter stadig ut hva vi har på utstilt i vår butikk her på Bærums Verk.

Danske DK3 ble etablert i 2009, og det er med stolthet at de produserer møbler fra store danske arkitekter og designere som Poul Cadovius, Jeppe Utzon, Kaare Klint, Børge Mogensen med fler. Med konstant fokus på personlighet, stolhet og bærekraft, forener DK3 møbelsnekker tradisjoner med moderne og klassisk møbeldesign i høy kvalitet. De fusjonerer tidløse materialer som stål, messing, kobber og bronse med tre i meget høy kvalitet.  Tre er deres viktigste kilde og kjærligheten til det organiske materialet og kompromissløst fokus på kvalitet er tydelig i deres produkter.

Under ser dere et utvalg av møbler som DK3 produserer. Vi har som sagt ikke alt i utstilling, men alle produkter kan bestilles. Se mer info om produktene her.

 

LOWLIGHT BORD

 

DK3-3 BORD

 

JEWEL BORD med uttrekk

 

JEPPE UTZON #1 

 

PLATEAU Småbord, flere varianter på materiale. 

 

ROYAL SYSTEM hyllesystem

COPILOT CHAIR. Kommer i flere varianter som spisestuestol og barstol med mange muligheter på farge/finish

15. mars, 2016

Kategori:Til barnerommet

Kommentarer er skrudd av for Vi har belysning til barnerommet

Vi har en egen barneavdeling her på Verket Interiør, og den heter naturlig nok Lilleverket og ligger 2 plan over vår hovedavdeling. Her finner du et stort utvalg møbler og interiør som passer til barn i alder 0-10 år.

Foruten flotte barnemøbler fra Oliver Furniture, Vitra, Sebra og Grindberg så har vi masse lamper! Fra små søte nattlamper til kule skrivebordslamper.

Dekorative lamper fra Ferm Living kr 699,- 

Eller hva med noen lysbokstaver fra Cirkuslampan? Fra kr. 2900,-

Søte nattlamper fra Djeco 529,-

Retro inspirerte vegg- og bordlamper fra Waterquest. Kr 319,- 

 

Lamper fra Sebra.

 

14. mars, 2016

Kategori:Uterom / hagemøbler

Kommentarer er skrudd av for HAY Palissade – Årets heteste møbel til uterommet

Vi var på messe i Paris høsten 2015 og ble presentert denne nyheten fra HAY! Palissade er en meget lekker serie utemøbler bestående av 13 forskjellige deler. Designet av duoen Ronan & Erwan Bouroullec, 2 franske brødre som har base i Paris. De har jobbet sammen i over 15 år og designet for mange store brands som Cappellini, Alessi, Flos, Magis og Iittala + + . Og nå har de altså designet de kuleste utemøblene for HAY.

Vi ble fulle av begeistring og la inn en ordre der og da. Og glad er vi for det nå. Mottagelsen av denne serien har vært så stor at HAY er utsolgt for alle møblene som var satt av kapasitet til produksjon. Dvs at hvis du nå (14. mars) gjør en ordre på et møbel i en farge eller modell vi IKKE har bestilt inn på lager, så er forventet leveringstid slutten av juni! Jepp! Så populær er denne serien. Og det skjønner vi godt. Med det moderne uttrykket, god kvalitet og ikke minst god pris så er dette et lite kinderegg der alle gode ting er 3!

Vi har kun tatt inn denne serien i fargen OLIVE som du ser på alle bildene under. Rett og slett fordi vi synes denne fargen var super lekker. Du kan også få bestilt Palissade i fargen Anthracite og Light Grey. Prisen vil ligge på litt over 2000,- for en ARM CHAIR. BENCH på rundt 2.600,- og TABLE 160×80 på ca. 6500,-  NB! Vi tar forbehold om prisendring.

Vi forventer første levering av denne rundt påske og del 2 slutten av april.

Vi har lagt ut de modellene vi har tatt inn til lager på vår nettside. Se utvalget her. Som sagt så har vi ikke fått leveransen ennå. Men her er det første mann til mølla. Og ja du kan forhåndsreservere det du ønsker. Men vi har ikke tatt inn så mange av hver del…  så hvis du har lyst på årets kuleste hagemøbelnyhet så må du slå til nå. Og skulle du ønske denne serien i en av de andre fargene så anbefaler vi på det sterkeste og bestille nå så du er sikker på å få det levert før sommeren er over her i Norge.

Se modellene vi har tatt inn her.

Har du noen spørsmål om priser, levering etc kontakt oss direkte på e-post: [email protected]

08. mars, 2016

Kategori:Til barnerommet

Kommentarer er skrudd av for Scoot & Ride – Kule sparkesykler til de minste!

Vi har fått inn disse flotte sparkesyklene fra Scoot and Ride i vår barneavdeling LILLEVERKET. Vi har 4 forskjellige modeller tilgjengelig i nettbutikken og butikken vår. Det kule med disse er at det med en enkel mekanisme så blir sparkesykkelen til en gåsykkel! Ta en titt på videoene under så ser du hvor lekende lett det er selv for de aller minste.

Prisene ligger fra kr 899,- til kr 1899,- og der er laget av super kvalitet og tåler dermed lek og moro.

Skulle vi være midlertidig utsolgt for modellen/fargen du ønsker er det cirka 1 ukes levering.

LØRDAG 12. MARS  er produsent tilstede i vår avdeling LILLEVERKET. Ta med de minste og la dem teste alle modellene. Vi har denne dagen 10% rabatt på alle modellene fra Scoot and Ride. 

03. februar, 2016

Kategori:Kjøkkenprodukter

Kommentarer er skrudd av for Kjøkkenutstyr til enhver anledning!

Trenger du litt oppgradering av kjøkkenutstyr og serviser til hjemmet? Da anbefaler vi deg å ta en tur innom vår avdeling Kjøkkenverket som ligger på 3. plan her i Handelshuset på Bærums Verk. Her har vi stort utvalg utstyr og perfekte gaver til både vertinner og bryllup. Vi fører merker som Le Creuset, Rosendahl, Nicolas Vahe, Rörstrand, KählerBruka, Brabantia, Wedgewood, Royal Doulton, Spode, Greengate, Iittala +++

DELTA I QUIZ Akkurat nå har vi en quiz i butikken der du kan vinne kjøkkenutstyr til en verdi av 2300,- Vi har samlet sammen en kurv med godbiter som det er perfekt å ha. Konkurransen varer i butikken frem til lørdag 27. februar og vi trekker en heldig vinner mandag 29/2. Så ta turen innom å delta!

I kurven finner du disse premiene:  2 pk. Ølglass fra Rosendahl, verdi 199,- 2 pk. Linhåndklær fra Himla 155,- Fra Nicolas Vahé får du Salt (120,-), Pesto (98,-) og Olje (95,-) Ostedeler fra Gienietti til en verdi av 85,- Supergod kniv fra Kyocera til en verdi av 545,- Kjele og silikonvisp fra Brabantia til en verdi av 450,- og 89,- Øse (115,-), pastaklype (89,-) og slikepott (142,-) fra Merxteam Alt fint presentert i en lekker kurv fra Bruka til 125,-

VI HAR TRUKKET EN VINNER! Vi gratulerer så mye Anne Helene Westly som har vært innom vår butikk og deltatt i quiz. Deltagelsen førte til premie! Gratulere så mye!

Nicolas vahe produkter hos Kjøkkenverket

 

26. november, 2015

Kategori:Jul

Kommentarer er skrudd av for Vinn fine premier i årets julekalender!

Det er tross alt kun jul en gang i året. Og dermed har vi laget en superfin julekalender på Facebook, som du finner her

Vi deler ut flotte gaver som du finner i vår nettbutikk. Fine gaver til deg selv eller kanskje du har noen du kan gi dem til. Totalt har premiene en verdi på over 32.000,-. Antall vinnere variere mellom 1-3 om dagen. Hvilke premier som er hvilke dag sier vi ikke, men under ser du produkter som skjuler seg bak lukene! Det er masse fint, så her er det bare å delta! :)

Oversikt over vinnere vil ligge nederst på siden og vil bli oppdatert fortløpende.

→ Les mer og se flere bilder

23. november, 2015

Kategori:Stol

Kommentarer er skrudd av for Designikon: Series 7 ™ av Arne Jacobsen

Frem til 31/12-2015 er det kampanjetilbud. Kjøp 6 og betal for 5. 

Series 7 ™ er uten tvil en ekte designklassiker. Nydelig stol i all sin enkelhet, og har blitt et tidløst ikon på skandinavisk design av Arne Jacobsen. Samarbeidet mellom Arne Jacobsen og Fritz Hansen dateres tilbake til 1934, men det var i 1952 det store gjennombruddet kom med Ant ™. Det ble etterfulgt av Series 7 ™ i 1955. Dette skrev han og Fritz Hansen’s navn inn i møbelhistorien. Arne Jacobsen var svært produktiv. Både som arkitekt og som designer. På slutten av 50-tallet designet Arne Jacobsen Royal Hotel i København, og i den forbindelse designet han Egg ™, Svanen ™, Svanen ™ sofa og Series 3300 ™. Arne Jacobsen ble og fortsatt er beundret for sitt arbeid og som en fremragende designer. Mens betydningen av Arne Jacobsens bygninger var mindre verdsatt, så er hans møbler og design arbeid blitt en nasjonal og internasjonal arv.

Series 7 ™ kommer i ti ulike finér: lønn, bøk, ask, kirsebær, oregon pine, alm, eik, valnøtt, mørk beiset eik eller mørk beiset eik. Alle stolene er laget av pressstøpt skiver i finér. Stolene får du også i mange farger og i polstret versjon i et bredt spekter av tekstiler og lær.

Tilbudet gjelder alle modeller som kan stables. Dvs stoler både i finér og polstret. Og leveringstid cirka 5 uker. Hvis du bor langt unna så kan vi sende stolene til deg mot frakt på kr 100,- per stol. Kontakt oss via [email protected] ang spørsmål/info om dette.

 

11. november, 2015

Kategori:EVENTER OG INFO, Jul

Kommentarer er skrudd av for Nå er det jul på Verket Interiør

Torsdag 5. november ringte julen offisielt inn her på Verket Interiør. Da hadde vi kundekveld og åpning av julebutikken. Nesten 400 smilende kunder tok turen innom og det var både god stemning, konkurranser og masse gode tilbud. Bærum Pikekor sang julen inn og vi hadde blant annet quiz der du kunne vinne Fiber Chair fra Muuto og en lampe fra VIPP. Det ble servert gløgg og noen smakebiter fra den nye matbutikken SMELTERS Mathus som åpner 26. november! Gløggen de hadde smaksprøver på var en favoritt hos mange.

Og vinneren er…! Vinneren konkurransen vi hadde denne kvelden er trukket. De heldige ble: Trine Andresen som vant en Fiber Chair fra Muuto til en verdi av inntil 2395,- . Synnøve Kjellesvik vant en veggspot fra Vipp sin nye lampeserie til en verdi av 2299,- V i gratulerer!

Butikken vår bugner av julepynt og masse fine julegaver til store og små. Så her er det bare å ta turen innom igjen før jul.

Viktige datoer! Julegranen tennes og julegaten åpner 28. november her på Bærums Verk. Og i hele desember det julemarket fra torsdag til søndag. For mer info om hva som skjer her på Bærums Verk, besøk baerumsverk.no.

Her noen bilder fra kvelden og produkter du finner i vår butikk frem mot jul! Foto av Nina Holst.

 

 

01. november, 2015

Kategori:EVENTER OG INFO

Kommentarer er skrudd av for Velkommen til åpning av årets julebutikk 2015

Da var det november igjen og julen banker snart på døren. Det har blitt en hyggelig tradisjon at vi inviterer til kundekveld i forbindelse med åpningen av årets julebutikk. I år blir denne kvelden torsdag 5. november fra klokken 18-21. Det vil bli gode tilbud, goodiebag, lett servering, premier, quiz og underholdning. Kvelden er en  flott mulighet til å både få litt julestemning og allerede nå bli ferdig med noen julegaver. Det vil også selvfølgelig være gode tilbud i vår barneavdeling LILLEVERKET og kjøkkenavdeling KJØKKENVERKET. Kvelden er i samarbeid med nabobutikken SH Interiør og Bærums Verk.

Kvelden er åpen for alle. Meld deg på vårt Facebook event her. 

 

GOODIEBAG: Det er goodiebag til de første 100 stk som handler for over 200 kr i vår avdeling Verket Interiør.

LODD: Alle som kommer får 1 stk lodd. Presis klokken 20.00 vil det bli trekning av en rekke flotte premier som er presentert under. SH Interiør deler også ut lodd og lodder ut egne premier.

QUIZ VIN STOL! Under årets kundekveld kan du ved å delta på quiz vinne 1 stk Fiber Chair fra Muuto til en verdi av opptil kr 2395,-.  Den heldige kan selv velge farge på stolen og hvilket type understell hun/han ønsker, velg mellom TUBE, WOOD og SLED.  For mer info om stolen se her: http://bit.ly/1ipgK0G NB! Vinneren av denne premien vil bli trukket tirsdag 10/11. Vinneren vil bli annonsert i denne bloggposten og kontaktet av oss. Stolen vil bli bestilt etter vinnerens spesifikasjoner, leveringstid er ca 5 uker.

QUIZ VIN GRYTE FRA LE CREUSET! Ta turen opp til vår avdeling KJØKKENVERKET og delta i Quiz om de fine produktene fra Le Creuset. En heldig person vinner en gryte på 4,2 liter til en verdi av 1899,- Vinneren trekkes ut kl. 20.00 samtidig med vinnerne av loddtrekningen.

 

 

Vi lodder ut flotte premier! Under ser dere premiene som vi lodder ut. Vi trekker ut de heldige presis kl 20.00 og du må være til stede for å vinne.

 

A. Fra Vipp kan du vinne 1 stk Brunsjsett til en verdi av kr 399,-   //  B. Fra By Lassen kan du vinne en liten Kubus Bowl i messing til en verdi av kr. 1599,-  //  C. Fra velværeserien Meraki får 1 vinner en liten gavepakke med produkter til en verdi av 400,-

PERFECTION MARTINI GLASS fra Holmegaard. En pakke på 6 flotte glass til en verdi av 599,- produktserien får du i vår avdeling Kjøkkenverket.

 

 

A. Lodge stolen fra Ygg&Lyng er like fin inne som ute! Har en verdi på kr. 1990,-   //  B. En heldig vinner vinner en 4-pakk med lekre glass fra Frederik Bagger til en verdi av kr. 796,-  //  C. De fargerike COAT DOTS fra Vitra er dekorative og praktiske, en heldig vinner får en pakke med 3 knagger. Personen kan selv velge farge. Verdi 719,-

 

A. Praktisk og fint feiebrett fra Normann Copenhagen, verdi kr 199,-   // B. En heldig vinner får 1 stk duftlys fra SKANDINAVISKE, verdi 299,-

A. Noe godt å spise er aldri feil. En vinner får en liten pose med produkter fra Nicolas Vahé til verdi av kr 400,-   //  B. Fra HAY kan en heldig vinner ta med seg en FIELD brødfjøl til en verdi av kr. 425,-

 

09. september, 2015

Kategori:Sofa

Kommentarer er skrudd av for Eilersen

I vår butikk har vi utstilt flere flotte modeller som du gjerne må komme innom å prøvesitte og ikke minst se på det store utvalget stoffer de kan leveres i. De fleste modellene er modulsofaer som gjør at du kan få akkurat den størrelsen som er perfekt hjemme hos deg. Nederst ser du en presentasjon av modellene og bilder. Men først litt om historien til Eilersen. har du noen spørsmål ang Eilersen sofaer så send en epost til [email protected]

Se alle Eilersen produkter vi har  i butikken her : http://verketinterior.no/brand/eilersen/

 

HISTORIEN OM EILERSEN – KVALITET I MER ENN 100 ÅR Det hele begynte med en hest og vogn. I 1895 startet den unge Niels Eilersen startet som en hestevogn bygger. For å lage hjulene, var han den første personen i Danmark å bruke damp for å bøye tre. Og når bilene til slutt tok over for hestevognene, begynte Eilersen lage håndlagde deler til biler og busser.

I 1934 brant fabrikken ned til grunnen, men dette markerte starten på en helt annen produksjonsprosess. Fra da av fokuserte Eilersen på å produsere polstrede møbler av høy kvalitet. Sofaene snart ble svært populære og selskapet har vært å lage jevn fremgang siden den gang.

I dag driver fjerde generasjon fabrikken og Eilersen varemerke inn i neste årtusen. Navnet i seg selv er synonymt med kvalitet og Eilersen har en fantastisk, verdensomspennende rykte for sine sofaer. Flere modeller har allerede steget i vekst til å bli rene klassikere, mens resten gi daglig nytelse i mange år.

Eilersen møbler er et resultat av stolte tradisjoner og moderne utvikling, som sådan, er etableringen av hvert møbel basert på ekte håndverk og motebevisste design. For mange mennesker en «Eilersen» er også en unik følelse av komfort … eller som de selv sier «nyt en Eilersen».

 

PLANO  ( bilde øverst er også PLANO ) 

Nå kan du sveve mens du slapper av i PLANO. Den flotte skandinaviske sofaen er lett, luftig og elegant. Er modulsofa så her kan du sette den sammen akkurat slik du vil.

PLAYGROUND

Sitte, ligge ned, nyte – og lek deg med Eilersen patenterte back-blokk sofa. Dettet er en perfekt sofa hvis du vil kunne bruke den fra alle sider i et rom.  Eilersen sin idé er å tilby en multi-purpose møbel som er både fleksibel og mobil. Selve ryggpute elementene veier nesten ingenting så voksne og barn lett kan flytte dem. Men de sitter «fast» når du trenger å bruke dem som ryggstøtte.

BASELINE – modulsofa

Født som klassiker. Navngitt etter sitt uttrykk. Rene linjer og ukomplisert eleganse gjør Baseline til et opplagt utgangspunkt for innredning av enhver stue. Baseline er kvalitet, komfort og klassisk design.

  

 

 

TUB – modulsofa

Sammenligne Tub med en sky av dun eller en skummende krus øl. Jens Juul Eilersen har skapt en gigantisk «sofa badekar», som er en orgie av mykt skum, dun og puter. Tub er den kuleste og mykeste sofa ennå i Eilersen univers av flytere. Og kontrasten mellom den slanke, stramme ytre skallet og interiøret himmelen av skum og dun skaper dynamikk i formspråk. Som å sitte på en myk seng.

 

BOX

De ultratynne armlener fungerer som en kontrast til den slanke sofa muskuløse kropp. Box er et moderne og komfortabelt klassiker fra Eilersen. Pris vil variere utifra størrelse og hvilken kategori stoff du velger på sofaen.

 

STREAMLINE

En enkel klassisk sofa fra danske Eilersen. Bygg ditt eget personlige møbel fra det brede utvalget av seksjoner og chaiselongs.

BLOCK

BLOCK fra Eilersen er en sofa med god sittekomfort. Kombiner forskjellige dybder og farger etter ønske slik du ser på inspirasjonsbildene her. I utstilling så har vi kun utstilt en chaiselong del av denne modellen. Block gir mange muligheter på moduler så her står du fritt til å velge din drømmesofa. Pris vil variere utifra størrelse og hvilken kategori stoff du velger på sofaen.