09. desember, 2017

Kategori:Dansk Design, Kjøkkenprodukter, Ukategorisert, Velkommen til bords

Kommentarer er skrudd av for Crispy Gatsby tar deg tilbake til 20-tallet

Det glade 20-tall

Høstens nyheter fra Frederik Bagger tar deg tilbake til det glade 20-tallet. Det fører tankene til The Great Gatsby, Al Capone, fantastiske fester, Charlestone dans og skålende i vakker krystall. Når nyttår snart er her så er disse de perfekte glassene til å skåle inn det nye året på!

Champangeglassene Crispy Gatsby er dekorative og flotte glass som uten tvil setter prikken over i’en på en bordoppdekking. Krystallglassene fra Frederik Bagger er kjent for eksepsjonell holdbarhet og vakre linjer. Tilfør borddekkingen med flott dansk design som er skapt for å brukes. Du kommer ikke til å angre deg. :)

Se hele Crispy serien fra Frederik Bagger her

30. november, 2017

Kategori:EVENTER OG INFO, Høytider, Jul

Kommentarer er skrudd av for Design Deals fra Fritz Hansen

Da er desember her og i år kommer Fritz Hansen med en spennende julekampanje, Design Deals. Til og med juleaften så finner du 23 fantastiske tilbud og perfekte gaveidéer – en for hver dag frem til jul. Gå ikke glipp av å få handle noen av vår tids største designklassikere til 15% avslag!*

Søker du etter andre idéer til jul? Kanskje du i år trenger en ny toppstjerne eller juletrefot? Se våres utvalg her.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss på Bærums Verk og i vår nettbutikk! :)

 

*Ikke alle produkter går å bestille på nett, men ta kontakt med oss så hjelper vi deg med bestilling!

22. november, 2017

Kategori:EVENTER OG INFO, Lenestol

Kommentarer er skrudd av for VINN Limited Edition – Seventy fra Jonas Ihreborn

I anledning at vi på Verket Interiør fyller 20-år så har vi årets giveaway! Fra svenske Jonas Ihreborn kommer lenestolen Seventy. Det er en av de mest populære lenestolene hos oss på Verket Interiør og nå har du mulighet til å bli en av 100 til å eie en Limited Edition.

Stolen er laget i ubehandlet, naturfarget vegetabilsk lær og rammen har et rustent uttrykk. Stolen kommer til å endre karakter gjennom de kommende årene og får et naturlig vakkert aldrende med en fantastisk komfort!

Konkurransen går på Instagram og alt du trenger å gjøre for og delta er:

Ta et bilde med et møbel du har handlet hos oss i de siste 20 årene og post det på Instagram Tagg bildet med #verketinteriør20år

Premien er en Limited Edition av lenestolen Seventy fra svenske Jonas Ihreborn. Premien har en verdi på Ca. 30.000.-*  Mer informasjon om Seventy Limted Edition finner du her. For å delta må du være 18 år og bo i Norge. Du kan delta så mange ganger du ønsker. Dette er ikke en fotokonkurranse uten en «Verket Interiør minnebok». Ved å delta i konkurransen så gir du Verket Interiør tillatelse til å bruke bildet i valgfri markedsføringskanal. Et utvalg av bildene kommer til å være synlige i butikken på Bærums Verk. Vinnere trekkes den 1. februar 2018.

*premien kan ikke byttes til en annen vare eller mot kontanter

15. november, 2017

Kategori:Kjøkkenprodukter

Kommentarer er skrudd av for For deg som elsker å lage mat

Endelig har vi fått inn stekepannene og grytene fra vår nye leverandør Tranquilo Kitchen.

Ikke bare har de et kult navn, de lager også fantastiske tilbehør til kjøkkenet. Tranquilo Kitchen har latt seg inspireres av alle verdens kjøkken og utviklet et eget konsept som passer for bruk i nordiske forhold. De har konsentrert seg om å lage produkter som du kan bruke like bra i ditt inne- som utekjøkken. De leverer stekepanner og gryter som tåler høy varme og som bare blir bedre jo mer du bruker dem. Dessuten til en bra pris!

Se produktene fra Tranquilo Kitchen her

Bli inspirert av Tranquilos Kitchens lidenskap for herlig matlaging sammen med venner og familie å bli eier av et av deres produkter i dag! Du kommer garantert ikke til å angre deg.

Oppskrift fra Henrik Nilsson, Tranquilo Kitchen

Kald høst, het ramen og ditt Tranquilokjøkken. Kan det bli bedre? Ta en pause og nyt av denne trendy rett. Her spares det ikke på de sterke smakene da den er boostet med ingefær, chili og hvitløk. Holder garantert forkjølelsene borte! :)

Til 4 store porsjoner trenger du: 2 ss sesamolje 2 ss sriracha hot chili sauce 1 liten hakket gul løk 1 liten hakket tomat 2 dl vann 4 finhakkete hvitløksbåter 1 ss revet ingefær 0,5 liter grønnsaksbuljong 1 ts riseddik 1 ss japansk soya 1 ss tomatpuré salt 500 g ramennudler 4 løskokte egg 4 hakkete salatløker Hakket koriander 100 g bønnespirer 50 g erteskudd

Gjør så her: 1. Fres løk i sesamoljen og sriracha hot chili sauce i en emaljert gryte 2. Tilsett hakket tomat og la koke i fire minutter 3. Tilsett hvitløk og ingefær 4. Tilsett vann og mikse lett 5. Sett tilbake på Tranquilokjøkkenet, tilsett buljong, tomatpuré, soya og vineger. Kok opp. La småkoke i 10 minutter. Smak av med salt. 6. Tilsett nudlene og kok til perfekt konsistens. Rør kontinuerlig. 7. Legg opp i en skål og topp den med egghalver, bønnegrodder, salatsløk, ertskott og koriander.

Bon Apetit! :)

03. november, 2017

Kategori:EVENTER OG INFO

Kommentarer er skrudd av for Velkommen til åpning av julebutikken 2017

Vi fortsetter den hyggelige tradisjonen hos oss på Verket Interiør og inviterer deg til kundekveld og åpning av årets julebutikk. Torsdag den 9. november åpner vi dørene kl. 18-21. Her blir det gode tilbud, goodiebags, quiz og underholdning. Ikke gå glipp av å få god julestemning og kanskje bli ferdig med noen av årets julegaver?

Kvelden er åpen for alle. Meld deg på vårt Facebook event her. 

Program for kvelden Kl.18.00 Vi åpner dørene. Alle som kommer får tildelt ett lodd. Mulighet for å delta i en rekke quiz’er der du kan vinne mange flotte premier. Kl. 19.00 Bærum Pikekor synger julen inn Kl. 20.00 Loddtrekning med fantastiske premier

Goodiebag gis til de første 120 personene som handler for over 250,- i vår møbelavdeling, Verket Interiør.

«Nå braker det snart løs med juleforberedelser» – Les artikkel i Bo Bedre her

Arrangementet på Facebook blir oppdatert jevnlig frem til den 9. november så følg med!

Velkommen :)

«En unik kundekveld» – Les artikkelen i Budstikka her

 Her er noen av premiene du kan vinne på kundekvelden! 

Ikebanavasen, liten, fra Fritz Hansen // POV vegglysestake fra MENU // Kubus 4 lysestake fra By Lassen

Klassisk pedalbøtte Vipp 13 fra danske VIPP // DIY taklampen fra House Doctor // Krakken Palle i sort fra svenske Stolab Salatbolle og salatbestikk fra Bitz // Plastteppe fra Pappelina // Spisebrikker fra Lind DNA

Hang it all fra Vitra // HI pute fra Normann Copenhagen // Nyheten Focus Lamp fra Muuto

09. oktober, 2017

Kategori:EVENTER OG INFO, Sofa

Kommentarer er skrudd av for En lørdag med Eilersen

14. oktober er høstens store sofadag på Verket Interiør!

Når vi snakker om sofa fra Eilersen så er det første ordet som kommer opp, kvalitet. Laget med fantastisk håndverk og komfortable utforminger får du et ikonisk møbel i stua.

Lørdag den 14. oktober har vi en representant fra danske Eilersen i butikken for å hjelpe deg og finne sofaen du alltid har drømt om. Dessuten får du 10% rabatt på alle bestillinger! Kampanjen gjelder 12.-14. oktober på alle sofaer fra Eilersen. Se vårt utvalg av sofaer her.

Vi har flere modeller utstilt i butikken. Har vi ikke den du ønsker så kan vi bestille den til deg! Kom innom oss for en prat eller ta en titt på Eilersens nettside for deres sortiment. Eilersen har også en del sofaer i utvalgte tekstiler på lager i Danmark for rask levering. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Ikke gå glipp av muligheten til å få en Eilersen sofa til ditt hjem, du kommer ikke til å angre. :)

Velkommen på lørdag!

Åpningstider er Kl. 10-20 på hverdager og Kl. 10-18 på lørdager.

 

Her ser du et utvalg av sofaer fra Eilersen. Mission sofa 

Tub sofa

Streamline sofa Playground sofa

28. september, 2017

Kategori:Til barnerommet

Kommentarer er skrudd av for Barneromsmøbler

vår barneavdeling Lilleverket finner du flotte kvalitetsmøbler til barnerommet. Kanskje du har lyst til å bruke litt av høstferien på å pusse opp barnas rom? Mellom den 2.-14. oktober så får du 10% rabatt på alle møbelbestillinger hos Lilleverket!

Vi har mange skandinaviske leverandører som leverer flotte barnemøbler. En av de største er danske Oliver Furniture. De har to kolleksjoner som vi fører, Seaside og Wood. Her får du alt fra stellebord, garderober og hyller til skrivebord og senger. Det vi ikke har inne går selvfølgelig å bestille. :)

Fra norske Grindberg får du bland annet den populære køyesengen. Perfekt til den som begynner i skolen da du får plass med skrivebord under! Ønsker du deg en babyseng som vokser med barnet så har du de flotte sengene fra danske Sebra! Her får du også stellebord i den samme serien. Nykommeren i vår butikk er danske Nofred. De har blitt superpopulære med de fantasifulle små stolene Mouse chair som har en rygg formet som museører. Dette elsker barna!

Vi er også forhandler av Smallstuff og Life Time.

Under ser du et lite utvalg av deres produkter som kan bestilles. De fleste varene en bestillingsvarer og har leveringstid på mellom 4-8 uker.

Kom innom så hjelper vi deg. Velkommen! :)

Oliver Furniture

Sebra  Nofred

Grindberg

20. september, 2017

Kategori:EVENTER OG INFO, Stol

Kommentarer er skrudd av for Fornye spisestuen?

Spisestolskampanje i dagene 4

Har du tenkt at det er tid for å oppdatere spisestuen? Mellom den 21.-24. september kan du kjøpe ALLE spisestoler fra oss til 10% rabatt! Sitt i lugn og ro å finn din favorittstol på nett eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg å finne den som passer for deg.

Kanskje du har lyst på y-stolen fra Carl Hansen & Søn eller 7-er stolen fra Fritz Hansen? Eller hvorfor ikke stoff stoler som About a chair fra HAY eller klassiske Fiber Chair fra Muuto?

Vi fører merker som Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Muuto, HAY, Vitra, Naver, Ygg & Lyng, Arper, Andersen Furniture, DK3, Jess Design, Gubi, Stolab & Normann Copenhagen.

De fleste stolene har vi presentert på nett, men finner du ikke det du søker så ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre

Vi har åpent hverdager Kl. 10-20 og lørdager Kl. 10-18. Velkommen!

11. september, 2017

Kategori:Ukategorisert

Kommentarer er skrudd av for Happysweeds – paraplyene som lyser opp den mørkeste dag

Svenske HappySweeds gir oss de fineste paraplyene!

Idéen og inspirasjonen til å lage paraplyene er hentet fra barn som brukte papirfly over hodet da himmelen plutselig åpnet seg. Episoden utspilte seg i New York på Brooklyn Bridge, derav navnet til den første paraplyen Brooklyn Bridge:) Etter dette har de utviklet paraplyer som reflekterer en mengde med følelser.

Du finner alle paraplyene i nettbutikken her.

Hver paraply fra HappySweeds har sin egen unike historie. Inspirasjonen kommer fra «feel good» stunder og målet er å gjøre dine regnfulle og dystre dager mer oppløftende og lyse! Paraplyene har god funksjonalitet, bra størrelse og passer perfekt som gave.

Kjøp en paraply som en gave til en god venn eller gi deg selv en velfortjent gave! Du kommer til å takke deg selv når høstens regndager kommer smygende :)

CHERRY VACATION

FORESTBE HAPPY

SKYSCRAPER

SKY LAKE

DIAMOND WET LOOK

27. august, 2017

Kategori:INSPIRASJON

Kommentarer er skrudd av for August og tid for innkjøp

Så ble plutselig vinden litt kjøligere og kveldene litt kortere og mørkere. Ikke bare innebærer det at sommeren går mot sin slutt og høsten kommer med stormskritt, men også er det tid for høstens innkjøp!

Vi tok turen til Stockholm og årets Formex messe sammen med mange andre med samme interesse for interiør. Her kommer noen smakebiter som du kommer å få se i høst.

Naturmaterialer er fremdeles i tiden. Møbler og vegger i jordfarger, rotting, lyse treslag og med innslag av mange grønne planter.

Fantastiske stekepanner fra den nye leverandøren Tranqulio i karbonstål finner du på Kjøkkenverket til høsten. Dette er virkelig noe for den som elsker å lage mat og ønsker seg kvalitetsprodukter!

 

Tekanner i jern og store trefjøler til å servere gjestene på er en populær velkomst til de litt mørke høstkveldene vi har fremfor oss.

Interiøret er sterkt inspirert av 70-tallet.  Puter i myk fløyel gjerne i rost, oransje, grønne eller mørkeblå toner kommer til å fylle butikkenes hyller.

Moderne papirpynt kommer du å finne i butikkene mot jul.

Målet er å skape seg sin egen stil. Vi blander gammelt med nytt og håndverk som dette er noe mange ønsker mer av. Flotte kurver i rotting i duse farger.

Vi er opptatt av ting som varer, kan brukes igjen og ikke trenger og kastes. Bordene dekkes av duker og servietter i lin med mye innslag av tre og igjen mye grønt.

08. august, 2017

Kategori:EVENTER OG INFO

Kommentarer er skrudd av for Augustsalget har startet!

I hele august er det kampanjetilbud på bestillinger på alle produkter fra leverandører som bl.a. Vitra, Ygg & Lyng, Vannerup og Jess Design.

Her finner du en oversikt over produkter vi har i utstilling som er på salg.

 

VITRA Fra Vitra så er det t.o.m 31. august kampanje på alle spisestuestoler i serien Eames Plastic Chair.  10% rabatt på alle bestillinger.

 

YGG&LYNG – norsk kvalitetsdesign Det er 10-20% rabatt på alle varer fra Ygg&Lyng.  Alt kan bestilles fra leverandøren selv om vi ev ikke har produktet utstilt. Her er oversikt over hva vi har i utstilling.

 

JESS DESIGN Røff i utrykket og gode å sitte i er produktene fra Hollandske JESS.  Se oversikt over produktene vi har utstilt i butikken her.  Ut august er det 10% rabatt på alle produkter fra denne leverandøren.

 

 

 

 Lilleverket -20% på alle barneklær fra bl.a. Marius Kids, MinyMo og Fresk. -25% på alle produkter fra Blafre. Velkommen inn i butikken i 2. etasje!

 

 

21. juni, 2017

Kategori:Høytider, INSPIRASJON

Kommentarer er skrudd av for Midtsommer – lag din egen blomsterkrans

Blomsterkrans til sommerfesten  

Sankthans er få dager unna og i nabolandet forberedes det for Midtsommerfeiring med både maistang, jordbærkake og blomsterkranser. Her hjemme feirer vi Sankthans den 23. Juni med å ta en tur ut med båten eller brenne bål på stranden. Tradisjonelt er Sankthans egentlig en feiring av døperen Johannes fødselsdag, men i dag har dagen blitt mer en folkelig tradisjon enn en religiøs som vi gjerne feirer med gode venner og familie.

Været kan vi jo ikke styre og vi får forberede oss for varmebølge eller regn og få plussgrader. Vi bunkrer isteden opp med en masse pledd, puter, lys/lykter og god mat.

Kanskje du i år har lyst å pynte deg med vakre blomster i håret? Trine Godager fra Verket Blomsterbinderi viser deg hvordan du lager din egen blomsterkrans.

Du trenger:

Ståltråd Grønn vikletråd Blomster, strå og blader. Bare fantasien setter grenser!

I denne kransen har Trine brukt bringebær, marikåpe, brudeslør, astrantia, nigella, strå. Hun binder opp blomstrer og blader om hverandre  i små buketter på ståltråd med hjelp av grønn tynn vikletråd. Start og avslutt ca 3 cm inn på ståltråden, bøy begge sider til en liten krok og fest de sammen. Bruk gjerne naturen å plukk strå, blader, marikåpe, blåbærsris, prestekrager m.m. å lag din egen personlige krans som du er helt alene om!

PS. Hvis du plukker 7 forskjellige sorter blomster å legger under hodeputen på midtsommernatten så skal du etter troen drømme om hvem du skal få leve ditt liv med ;)