Kundefordeler

Nyhetsbrev og sms

Verket Interiør AS har tre nyhetsbrev, Verket Interiør, Kjøkkenverket og Lilleverket, og SMS-meldinger.

Er du Verket-kunde i nyhetsbrev og/eller SMS?
Det er veldig hyggelig å ha deg som fast kunde. Hos oss får du tilsendt eksklusive og tidlig informasjon, inspirasjon, tilbud, rabatter og eventer som ingen andre får. Er du usikker på om du er medlem, eller har du en tilbakemelding til oss på hvordan det er å være Verket-kunde? Kontakt oss gjerne på netshop@verketinterior.no.

Slik blir du nyhetsbrev-kunde
Trykk på knappen under for å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Der kan du velge hvilke(n) butikk(er) du ønsker å få nyhetsbrev fra. Hver butikk har sine fordeler og spesielle tilbud. Alle nye nyhetsbrev-kunder får tilsendt en velkomstrabatt som gir 10% på et helt kjøp*. Du kan alltids melde deg av våre nyhetsbrev. Kontakt oss på netshop@verketinterior.no eller trykk “meld meg av” på et nyhetsbrev du har mottatt fra oss.

*For å bruke velkomstrabatten, så må du kopiere koden som du får fra oss på e-post og lime koden inn i rabattkupong-feltet når du er i handlekurven. Velkomstrabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, kan kun brukes én gang, gjelder kun på verketinterior.no og skal ikke deles med andre. Koden du mottar er gyldig i 1 år, og kan brukes når du ønsker innenfor det tidsrommet. Skulle du heller ønske å bruke velkomstrabatten i vår fysiske butikk på Bærums Verk, så må velkomstrabatt fremvises til den ansatte som betjener deg. Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Slik blir du SMS-kunde
Send tekstmelding VERKETINTERIØR til 27333. Du kan enkelt melde deg ut ved å sende VERKETINTERIØR STOPP til 27333. Det koster ikke penger å sende SMS til dette telefonnummeret. Få 10% på et helt kjøp hvis du blir SMS-kunde i butikken.

Fri frakt

Vi gir alle våre handlende kunder i nettbutikken fri frakt ved kjøp av småvarer over kr. 1.000,-.

Merk! På møbler og store interiørobjekter tilkommer det frakt. Er du usikker på hvilke varer det gjelder, kontakt oss på netshop@verketinterior.no eller les mer om frakt her.

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.