Medlemstilbud

Vi har ingen aktive medlemstilbud akkurat nå.

TILBUD 8.-23. juni 2024:

15% på et kjøp 8.-23. juni 2024 med bruk av tilsendt rabattkode. Alle nyhetsbrev- og SMS-kunder har mottatt rabattkoden i nyhetsbrev eller/og på SMS den 8. juni.

Tilbudet er kun gyldig 1 gang i nettbutikken www.verketinterior.no, og rabattkoden kan ikke kombineres med andre rabatter, salgs- eller kampanjevarer.

For å bruke rabatten, kopier rabattkoden du har mottatt i nyhetsbrev og/eller SMS og lim koden inn i rabattkupong-feltet når du er i handlekurven. Kontakt oss på netshop@verketinterior.no ved spørsmål.

UND-påske-2024-miljøbilde03
Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.