HEI! HILS PÅ OSS SOM JOBBER HER

Her på Verket Interiør er vi en flott stabil gjeng med mange års kunnskap om interiør og valg av riktig møbel. Her er en liten presentasjon av de faste ansatte. I tillegg til oss har vi flere hyggelige deltidsansatte.

ForsideOm ossMøt de ansatte

Sofia har jobbet hos oss siden 2017. Hun liker seg godt nede i tallene og fungerer som webredaktør. Den klassiske Y-stolen designet av Hans J. Wegner for Carl Hansen& Søn har alltid plass i hennes hjem.
[email protected]


Sofia Lindqvist, Markedsansvarlig, ansatt siden 2017
Siri Eriksson

Siri har stålkontroll på alt av leverandører og produkter i våre butikker. Selv om hun er daglig leder finner du henne oftest i butikken og ikke på kontoret. Favorittmøbel er helt klart sofa fra Eilersen.


Siri Eriksson, daglig leder, ansatt siden 1997
Tone Øhlschlägel

Tone er vår innkjøpsekspert, og vi har aldri sett noen så effektiv og målrettet på messer. Alt hun kan om møbler og produkter hjelper hun deg gjerne med. Hjemme er lenestolen Seventy fra Jonas Ihreborn den store favoritten. …


Tone Øhlschlägel, innkjøpsansvarlig, ansatt siden 1997
Rike Hartmann

I tillegg til å selge møbler, er Rikke ansvarlig for Kjøkkenverket! Hun har full kontroll på sesongens trender, og hjelper gjerne til om du ønsker noe nytt til hjemmet eller trenger en gave.

 


Rikke Hartmann, ansatt siden 2010
Grete Lunde

Grete er uten tvil vår ekspert på design klassikere. Dette er dama som ser et design ikon fra lang avstand når hun tråler bruktmarkeder på fridagene sine. I tillegg er hun den som kan mest om sofaer.


Grete Lunde, ansatt siden 1997
Nina Tomren Angell

Råd og tips om møbelvalg og planløsning er Nina’s styrke. Hjemme har hun en blanding av nytt og arvet, og sønnen’s møbeldesign.

 


Nina Tomren Angell, ansatt siden 1997
Cindy Beyer

Cindy’s hovedfokus er alltid praktiske løsninger. Hun er en ekspert på å finne frem til optimale planløsninger for våre kunder. Hjemme har hun The Bubble Chair hengende i taket.

 


Cindy Beyer, ansatt siden 1997
Erle Gerner Refsum

Vi kan uten tvil kåre Erle til den som er BEST til bordoppdekking av oss alle. Hun finner rett og slett de mest perfekte sammensettninge av serviser, duker, lys og annet flott tilbehør. Rett og slett LEKKERT!


Erle Gerner Refsum, ansatt siden 1998
Jorunn

Jorunn finner du på Kjøkkenverket, og det er en grunn til det. Hun kan det meste om kopper og kar. Og hennes personlig favoritt servise er Sofie Conran.

 


Jurunn Finne, ansatt siden 2002
Gro Pernille

Gro-Pernille finner du på Lilleverket og hun kan det meste om produkter og interiør til barnerommet. Damen er superglad i farger, noe som helt klart er reflektert i utvalget i barnebutikken. Color me happy!


Gro-Pernille Berge Haanes, ansvarlig for Lilleverket, ansatt siden 2008
Riitaa

Riitta finner du på kontoret og dette er damen med kontroll på alt av papirer og økonomi.  Når det kommer til interiør så er hun mer klassisk i stilen og drømmer om et spisebord fra Kristensen&Kristensen.


Riitta Berntsen, økonomiansvarlig, ansatt siden 2009