HEI! HILS PÅ OSS SOM JOBBER HER

Her på Verket Interiør er vi en flott stabil gjeng med mange års kunnskap om interiør og valg av riktig møbel. Her er en liten presentasjon av de faste ansatte. I tillegg til oss har vi flere hyggelige deltidsansatte.

ForsideOm ossMøt de ansatte

Siri

Siri har stålkontroll på alt av leverandører og produkter i våre butikker. Selv om hun er daglig leder finner du henne oftest i butikken og ikke på kontoret. Favorittmøbel er helt klart sofa fra Eilersen.


Siri Eriksson, daglig leder, ansatt siden 1997
Tone

Tone er vår innkjøpsekspert, og vi har aldri sett noen så effektiv og målrettet på messer. Alt hun kan om møbler og produkter hjelper hun deg gjerne med. Hjemme har hun hvite Eames DSR stoler fra Vitra.


Tone Øhlschlägel, innkjøpsansvarlig, ansatt siden 1997
Gro Pernille

Gro-Pernille finner du på Lilleverket og hun kan det meste om produkter og interiør til barnerommet. Damen er superglad i farger, noe som helt klart er reflektert i utvalget i barnebutikken. Color me happy!


Gro-Pernille Berge Haanes, ansvarlig for Lilleverket, ansatt siden 2008
Grete

Grete er uten tvil vår ekspert på design klassikere. Dette er dama som ser et design ikon fra lang avstand når hun tråler bruktmarkeder på fridagene sine. I tillegg er hun den som kan mest om sofaer.


Grete Lunde, ansatt siden 1997
Nina

Råd og tips om møbelvalg og planløsning er Nina’s styrke. Hjemme har hun en blanding av nytt og arvet, og sønnen’s møbeldesign.


Nina Tomren Angell, ansatt siden 1997
Cindy

Cindy’s hovedfokus er alltid praktiske løsninger. Hun er en ekspert på å finne frem til optimale planløsninger for våre kunder. Hjemme har hun The Bubble Chair hengende i taket.


Cindy Beyer, ansatt siden 1997
Erle

Vi kan uten tvil kåre Erle til den som er BEST til bordoppdekking av oss alle. Hun finner rett og slett de mest perfekte sammensettninge av serviser, duker, lys og annet flott tilbehør. Rett og slett LEKKERT!


Erle Gerner Refsum, ansatt siden 1998
Jorunn

Jorunn finner du på Kjøkkenverket, og det er en grunn til det. Hun kan det meste om kopper og kar. Og hennes personlig favoritt servise er Sofie Conran.

 


Jurunn Finne, ansatt siden 2002
Rikke

Rikke er nykommeren blandt oss, men har på kort tid lært seg mye om alt. Lurer du på hva du skal gi i gave til en venn, spør Rikke. Neste på ønskelisten hennes er en spisesofa fra Ygg&Lyng. …


Rikke Hartmann, ansatt siden 2010
Riitaa

Riitta finner du på kontoret og dette er damen med kontroll på alt av papirer og økonomi.  Når det kommer til interiør så er hun mer klassisk i stilen og drømmer om et spisebord fra Kristensen&Kristensen.


Riitta Berntsen, økonomiansvarlig, ansatt siden 2009