ForsideOm ossBetingelser

Betingelser

Frakt kr 95,- Frakfritt over 1000,-*

 

Kjøpsbetingelsene gjelder for salg av alle varer fra www.verketinterior.no. Har du spørsmål ang din bestilling eller varer i nettbutikken kontakt oss, vi ønsker å hjelpe deg.
Ring oss man-fre mellom 10-17 eller send en e-post til [email protected]

PRISER 
Priser er angitt i Norske Kroner (NOK), inklusiv moms. Prisen som gjelder er den som er på nettsiden i det bestillingen gjøres. Vi reserverer oss for eventuelle prisforandringer.

FRAKT*
Ved enkelte produkter pga av størrelse og vekt vil det tilkomme ekstra fraktkostnad per kolli, selv om varen koster over 1000 kr. Dette gjelder møbelbestillinger.

MINIMUMSORDRE
Det finnes ingen minimumsordre.

BETALING
Å handle hos Verket Interiør er både trygt å enkelt. Du kan betale med Visa og Mastercard. Når betalingen har gått igjennom gjør vi klart varen til forsendelse nærmeste virkedag. Du vil motta en mail når bestillingen er mottatt og varen sendt.

LEVERING OG HENTING
Alle produkter som vi har på lager vil bli sendt neste virkedag eller innen 4 arbeidsdager. Varer sendes mandag til fredag.

Du har mulighet å hente dine varer i vår butikk i Verksgata 18-20 på Bærums Verk Handlesenter. Åpningstider er man-fre 10-20 og lør 10-18. Søndag har vi stengt. Det er gratis parkering.

DIN ORDRE
Etter at vi har mottatt din bestilling så mottar du fra oss en ordrebekreftelse på mail. Hvis du ikke har mottatt den innen 1 time vennligst se i din søppelpost.
Mottar du en e-post med titel «PÅ VENT» er vi dessverre utsolgt for varen du ønsker og du skal ha mottatt en e-post med videre informasjon.
Mottar du en e-post med titel «BEKREFTET» så er varen under forsendelse eller klar til å hente i butikken.

FORESENDELSE
For å gjøre det enklere for deg har vi en fast pris på kr 95,-. Vi sender alle ordre med Posten Norge og du henter dine varer på ditt nærmeste postkontor. Ordre over 1000kr er fraktfritt, dette gjelder ikke møbler. Se egen punkt *frakt.

INTERNATIONAL SHIPPING
If you live abroad and would like to buy something from our webshop, please contact us at [email protected]

KUNDENS PLIKTER
Den som er registrert som kunde hos www.verketinterior.no plikter å være over 18 år. Det er kundens oppgave å forsikre seg om at riktig leverings- og faktureringsadresse i tillegg til kontaktinformasjon er opplyst.

REKLAMASJON
Dersom produktene har feil eller mangler, kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves.  Ved melding om feil og mangler ved produktene send oss en mail til [email protected] Dette må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet, eller varen er tydelige skadet under transport, må skal du også melde dette direkte til det postkontoret som du kvitterer ut pakken av.
 De vil sendes oss en skademelding og erstatte varen, slik at vi kan sende en ny vare til deg.

ANGREFRIST
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og tjenester kjøpt over internett. Kunder av verketinterior.no har rett til å returnere eller bytte varen hvis de angrer kjøpet. Angreretten forutsetter at varen er hos oss innen 14 dager etter at du først mottok varen. Angretten forutsetter at A: Varen er ikke blitt brukt. B: Varen er i den tilstanden at kunden fått det i og alle deler av produktet er inkludert i pakken. C: Varen skal returenes i sin originale embalasje.

Ønsker du å benytte deg at angrefristen send oss en mail på [email protected] snarest. Med pakken din følger et angreskjema som skal benyttes ved angrerett. Kunden påkoster selv frakt ved bruk av angrerett.  Du kan sende varen til Verket Interiør, Verksgaten 18-20, 1353 Bærums Verk, Norge. Varen skal ledsages av kontonummeret ditt, slik at vi eventuelt kan overføre tilgodehavende. Det er i tillegg mulig å returnere varer personlig i vår butikk på Bærums Verk. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket.

FARGER OG BILDER
Vi prøver vårt beste å ha bilder i vår nettbutikk som reflektere varens virkelige farger. Hvordan fargen vises for deg, kommer ann på datamaskinen og skjerminnstillingene dine. Og vi kan dermed ikke garantere at alle bildene gjengir varens virkelige utseende.

NYHETSBREV
Når du bestiller via våre nettsider vil du automatisk bli registrert på vårt månedlige nyhetsbrev. Dersom du ønsker å bli slettet fra denne listen send oss en mail på [email protected], merk e-posten med ”avmelding nyhetsbrev”.

FORCE MAJEUR
Er vi forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er vi fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

COPYRIGHT ERKLÆRING
Denne nettsiden er eid og driftet av Verket Interiør. Alt innhold, inkludert bilder, design, logoer, fotografier, skriftlig og annet materiale på våre nettsider er opphavsrettslig beskyttet. Alle verdensomspennende rettigheter er reservert. Enhver reproduksjon, helt eller delvis av nettstedet er strengt forbudt uten skriftlig tillatelse fra Verket Interiør. Vær oppmerksom på at hver av ulike varemerker, produktnavn osv. representert på våre nettsider er tilhører sine individuelle eier-selskaper.