Kategori: Arrangement

Eilersen lørdag hos Verket Interiør

Float High sofa fra Eilersen

Eilersen lørdag den 10.oktober kl. 10-18 Danske Eilersen startet i 1895 og drives i dag av den fjerde generasjonen som tar varemerket inn i det neste årtusen.  Navnet i seg selv er synonymt med kvalitet og Eilersen har et fantastisk, verdensomspennende rykte for sine sofaer. Eilersen er et resultat av stolte tradisjoner og moderne utvikling,… Les mer »

Åpning av årets julebutikk

Kundekveld og åpning av årets julebutikk Vi på Verket Interiør er meget stolte av den utrolig hyggelige juletradisjonen vi fått til, og inviterer deg og dine venner til kundekveld og åpning av årets julebutikk. Torsdag den 8. november åpner vi dørene kl. 18 og byr på gode tilbud, goodiebags, quiz og underholdning. Ikke gå glipp… Les mer »

Velkommen til åpning av julebutikken 2017

Miljøbilde av julepynt i gull og blått til åpning av årets julebutikk.

Åpning av årets julebutikk Vi fortsetter den hyggelige tradisjonen hos oss på Verket Interiør og inviterer deg til kundekveld og åpning av årets julebutikk. Torsdag den 9. november åpner vi dørene kl. 18-21. Her blir det gode tilbud, goodiebags, quiz og underholdning. Ikke gå glipp av å få god julestemning og kanskje bli ferdig med… Les mer »

Nå er det jul på Verket Interiør

Bilde av alle jentene som jobber på Verket Interiør 2015.

Torsdag 5. november ringte julen offisielt inn her på Verket Interiør. Da hadde vi kundekveld og åpning av julebutikken. Nesten 400 smilende kunder tok turen innom og det var både god stemning, konkurranser og masse gode tilbud. Bærum Pikekor sang julen inn og vi hadde blant annet quiz der du kunne vinne Fiber Chair fra Muuto… Les mer »

Velkommen til åpning av årets julebutikk 2015

Invitasjon til kundekveld og åpning av årets julebutikk på Verket Interiør.

Da var det november igjen og julen banker snart på døren. Det har blitt en hyggelig tradisjon at vi inviterer til kundekveld i forbindelse med åpningen av årets julebutikk. I år blir denne kvelden torsdag 5. november fra klokken 18-21. Det vil bli gode tilbud, goodiebag, lett servering, premier, quiz og underholdning. Kvelden er en… Les mer »

Julestemning på Bærums Verk

Tend julegran på torget på Bærums Verk under julegranstenningen.

Bærums Verk må ha den fineste julegaten i Akershus! I tradisjonstro så er det julegateåpning lørdagen før 1. advent som i år var lørdag 29/11. Da er det både nisser, kor, utdeling av juleposer til de minste, hest og vogn og julemarked ++. Hver helg frem mot jul så er det åpent her på Bærums… Les mer »

Jul på Verket Interiør

Miljøbilde av julepyntet butikk til julegateåpnig på Bærums Verk.

Tirsdag 4.november hadde vi vår årlige åpning av årets julebutikk og kundekveld. Masse tilbud, fine premier til utloddning (totalt 14stk til en verdi av nesten 9000,-) Det var pepperkaker og klementiner og litt annet å bite i. Det var intent mindre enn fult hus og vi håper dere koste dere like mye som vi gjorde…. Les mer »

Åpning av sommerbutikken med fokus på uterom

Miljøbilde av personal og kunder på kundekveld og åpning av sommerbutikk på Verket Interiør.

Torsdag 24. april braket det løs med god stemning og kundekveld hos oss. Fokus var uterom og spreke farger. Det var lett servering, og bla loddtrekkning av 14 flotte premier. Her kommer en liten bildekavalkade av åpningen av sommerbutikken. Det var stinn brakke med over 200 stk som var innom og det var super stemning…. Les mer »

Åpning av årets julebutikk 2013 og kundekveld

Bilde av julepyntet butikk, verket Interiør.

Torsdag 7. november braket det løs i våre lokaler og vi hadde den offisielle åpningen av årets julebutikk med kundekveld. Det var stinn brakke og vi takker dere alle som tok turen til vår flotte butikk. Var så hyggelig å ha dere alle her. Det var 300 forhåndspåmeldte og som annonsert hadde vi bare 150… Les mer »