Kategori: Collage

Bryllupsgaver i alle prisklasser

Diverse forslag til bryllupsgaver. Alle fra Verket Interiør.

Det er nå høysesong for bryllup, store festdager og sommeravsluttninger der man skal gi noe fint i gave! Å vite hva du skal gi til hvem er ikke alltid helt enkelt, så vi har laget noen inspirasjons collager med tips til gaver i alle prisklasser. Det meste får du også kjøpt i nettbutikken vår. Ellers så kan… Les mer »

La deg inspirere – Julegavetips til han

Julgavetips fra Verket Interiør til han.

Ikke alltid like enkelt å finne noe til mannen! Men her har vi samlet noen gode julegavetips. Pute fra Ygg & Lyng DRÅPE kr 699,–  //  POV Lysestake til vegg fra MENU kr 249,-   //   Kortholder fra PANTONE kr 59,- kommer i mange farger  //  Gryteunderlag VAFFEL kr 198,- kommer i flere farger… Les mer »

La deg inspirere – Julegavetips til henne

Julgavetips fra Verket Interiør til henne.

1. Kubus 4 stake i kobber fra Bylassen kr 1399.-  /  2. Diamantboks i tre, perfekt til å legge dyrebare skatter i kr 179,-   /  3. BEATER visp fra Normann Copenhagen kr 119,-   /  4. Salt/pepperbøsse fra MUUTO kr 499,-   /   5.  Swallow klokke kr 1295,-    /  6. Vi har stort… Les mer »

Hjemmekontoret i fokus!

Produkcollage av produkter fra verket interiør

Er du klar for hverdagen igjen? Sommeren er over og hverdagen er igang hos de fleste. Enten du jobber fulltid eller er student så har mange en arbeidsplass i hjemmet. Ingen ting er så umotiverende som et uorganisert og trist arbeidsrom. Så vi har samlet sammen et lite collage der vi har utgangspunkt i et… Les mer »