Kategori: Høytider

Bryllupssesongen er her

Bryllupsgave - vasene fra Klong

Våren ble kort i år da sommeren bestemte seg for å komme ekstra tidlig. Dagene nyter vi med sol, grilling og utetid med familie og venner. Men med den lyse tiden så følger også den fantastiske bryllupssesongen ❤️ Vi har mange som kommer innom oss for å kjøpe gaver som passer til bryllup eller jubilanter…. Les mer »

3 måter å dekke årets 17. mai bord på

Klassisk 17 mai bordsdekking

Mai er måneden hele Norge dekker opp til fest. I klassisk stil så pynter vi hele hjemmet med farger som hvitt, rødt og blått. Men 17. mai pynt kan være så mangt. Her viser vi deg 3 forskjellige måter å dekke årets 17.mai bord.   Klassikeren En enkel hvit duk kan pyntes med et vakkert… Les mer »

Design Deals fra Fritz Hansen

Fritz Hansen julekampanje

Julekampanje Da er desember her og i år kommer Fritz Hansen med en spennende julekampanje, Design Deals. Til og med juleaften så finner du 23 fantastiske tilbud og perfekte gaveidéer – en for hver dag frem til jul. Gå ikke glipp av å få handle noen av vår tids største designklassikere til 15% avslag!* Søker… Les mer »

Midtsommer – lag din egen blomsterkrans

Blomsterkrans til midtsommer.

Blomsterkrans til sommerfesten   Sankthans er få dager unna og i nabolandet forberedes det for Midtsommerfeiring med både maistang, jordbærkake og blomsterkranser. Her hjemme feirer vi Sankthans den 23. Juni med å ta en tur ut med båten eller brenne bål på stranden. Tradisjonelt er Sankthans egentlig en feiring av døperen Johannes fødselsdag, men i… Les mer »

17. mai – Hurra!

Dekket 17.mai bord med norsk flagg og krystallglass fra Frederik Bagger fylte med blåbær og jordbær.

Vi feirer med rødt, hvitt og blått 17. mai er rett rundt hjørnet og i takt med at snøen sakte forsvinner så fyller vi butikkene med vår, sommer og norske flagg. I den anledning har vi dekket bordet på Bærums verk og er klare for å feire den store dagen! Våre fantastiske kollegaer Erle og Rikke… Les mer »