Kategori: Inspirasjon

Historien om Basotho

Basotho-pledd fra Sør-Afrika. Miljøbilde av flere menn med pledd.

Maqhama drivs av de gode vennene Anniken og James som begge holder til i Lesotho, Sør-Afrika. Målet med Maqhama er å drive en etisk og bærekraftig virksomhet som binder mennesker sammen ved å dele historier. Og de har virkelig en historie å fortelle. Basotho-pleddene Maqhama er forhandler av de unike Bashoto-pleddene. Dette er pledd som… Les mer »

Montana – Godt håndverk med rom for personlighet

montana mini og panton wire

Montana Furniture er et familieeid selskap etablert i 1982, som produserer lagringssystemer og møbler til private hjem og moderne kontorlokaler. Selskapet ble grunnlagt av Peter J. Lassen, som også er designeren av det originale Montana-systemet. Dette fleksible, modulære systemet har en inspirerende fargepalett og produseres på Montanas egen fabrikk i Danmark. Hos oss kan du… Les mer »

Fem favoritter fra Kjøkkenverket

Kjøkkenverket fører alt du kan drømme om til borddekking og matlaging. Nedenfor finner du et knippe av våre favoritter som du også får kjøpt her i netshopen! Lekre glass til boblene Har du også en greie for champagne? Da er Crispy Gatsby fra Frederik Bagger det perfekte glasset for deg! Krystallglassene fra Frederik Bagger er… Les mer »

Lilleverket – vår avdeling for de minste

lilleverket barnerom

Barneavdelingen Lilleverket fører møbler, interiør, klær og leker til baby og barn. Alt fra sengetøy, babygym og stellebord til klesskap, skrivebord og senger de små kan vokse med. Nedenfor finner du deler av sortimentet som også kan bestilles via nettbutikken. Pludretid Gjør tiden på stellebordet til en praktisk hyggestund for både deg og den lille…. Les mer »

Northern – Stilig design med nordisk sjel

northern oaki row rug snowball

Se for deg Norden. Robust landskap og klare blå innsjøer, dramatiske horisonter som reflekteres i fantastiske fjorder. Et sted fylt med talent og drivkraft, alltid full av inspirasjon til nye idéer innenfor design. Northern sitt varemerke er en videreutvikling av studioene til tidligere Northern Lighting, hvor et team av kreative har lyst opp folkets hverdag… Les mer »

Fem gode tips til innredning av uterommet

Har du utemøblene på plass og vil friske opp inngangspartiet, terrassen, balkongen eller hagen? Enten du har stor plass du trenger å fylle eller vil skape bedre stemning på en mindre og begrenset plass, har vi noen smarte forslag til produkter som kan gjøre utesesongen enda hyggeligere for deg og dine i årene fremover! Muntre… Les mer »