Kategori: Inspirasjon

Interiørtrender 2019 – Dempede farger og naturmaterialer

New Works

De siste ukene har vi fartet rundt for å finne nyheter til utstillingen og utforske interiørtrendene som gjelder i 2019. Vi har både vært på leverandørbesøk hos agenturer og besøkt Oslo Design Fair i Lillestrøm og Stockholm Furniture & Light Fair. Vi har latt oss inspirere og setter straks i gang med å gjøre om… Les mer »

Januarsalg – Gode tilbud og lysere tider

Vitra Januarsalg

Vi er i full gang med januarsalget! Frem til og med 31. januar tilbyr vi -10% rabatt på en rekke av våre mest kjente leverandører. Hvis du ønsker å fornye hjemmet dette året, har du nå muligheten til å investere i kvalitetsmøbler, dekor og designklassikere til kampanjepriser! Klikk gjerne her eller les nedenfor hvis du vil… Les mer »

Ikonisk stol i ny drakt

Eames Fiberglass stol i blått fra Vitra nærbilde.

Eames Plastic chair fra Vitra er noe de fleste av oss kjenner til veldig godt. Stolen med de unike og flotte alternativene der du kan skape din egen spesielle versjon. Noen liker den mer klassiske versjonen og andre en mer dramatisk utforming. Eller kanskje man blander de ulike fordi at man ikke kan bestemme seg…. Les mer »

Arkitekturen på Vitra Campus

Vitra Design Museum

Vitra´s design og arkitektur For en kort tid siden var vi så heldige å få besøke det enestående Vitra Campus i Weil am Rhein i Tyskland, der vi fikk ta del av historien bak Vitra´s design og se på den fantastiske arkitekturen. Campus er åpent for allmenheten så har du veiene forbi så er det absolutt… Les mer »

Bak Vitras dører

VitraHaus på Vitra Campus

Historien om Vitra For deg som er designinteressert og har noen av Vitras produkter høyt på listen over møbler til ditt drømmehjem, så tar vi deg med på besøk hos en av verdens største interiørprodusenter. Vi var så heldige å få besøke det enestående Vitra Campus i Weil am Rhein i Tyskland, der vi fikk ta… Les mer »

Innred en mindre uteplass

Mira ute- og balkongmøbel fra Skagerak Denmark i perforert aluminium i fargen grønn.

Nå er tiden inne for å kjøpe årets utemøbler, og det finnes mange drømmemøbler der ute😍 Men når det er sagt så er det ikke alle som har den største uteplassen og som har plass for både spisebord, sofaer og hengekøyer. Er du en av de med mindre uteplass trenger du likevel ikke å fortvile,… Les mer »

Designikoner fyller 60 år

60-årsjubileums kolleksjonen til designikoner fra Fritz Hansen. Arne Jacobsens Egget og Svanen i naturlær, Dråpen i grått ullstoff og Pouf i naturlær og grått lin.

60 år med Arne Jacobsen 60 år har gått siden de ikoniske Arne Jacobsen designene først så lyset, Egg ™, Swan ™ og Drop ™. Stolene ble fra starten laget til designhotellet SAS Royal Hotel, men i dag er de med å representere essensen av Arne Jacobsen og sin tid innen dansk design. Designprosessen ved… Les mer »

Trender 2018 – et innblikk fra årets møbelmesse

Sofabord Konno fra DK3 i røkt eik

Vi har akkurat kommet tilbake fra Stockholm Furniture Fair som var full med inspirasjon! Vi har samlet sammen noen av trendene og vi gleder oss til å vise dere de spennende nyhetene i månedene som kommer. Naturlær Vi ser mange leverandører som bruker mer og mer naturlær i sine kolleksjoner. Naturlær er en form av… Les mer »

HappySweeds – paraplyene som lyser opp den mørkeste dag

Paraply fra Happysweeds med Forest og Cherry-trykk

Svenske HappySweeds gir oss de fineste paraplyene! Idéen og inspirasjonen til å lage paraplyene er hentet fra barn som brukte papirfly over hodet da himmelen plutselig åpnet seg. Episoden utspilte seg i New York på Brooklyn Bridge, derav navnet til den første paraplyen Brooklyn Bridge:) Etter dette har de utviklet paraplyer som reflekterer en mengde… Les mer »