Kategori: Kjøkken

Fem favoritter fra Kjøkkenverket

Kjøkkenverket fører alt du kan drømme om til borddekking og matlaging. Nedenfor finner du et knippe av våre favoritter som du også får kjøpt her i netshopen! Lekre glass til boblene Har du også en greie for champagne? Da er Crispy Gatsby fra Frederik Bagger det perfekte glasset for deg! Krystallglassene fra Frederik Bagger er… Les mer »

Crispy Gatsby tar deg tilbake til 20-tallet

Crispy Gatsby Champagneglass i krystall fra glasserien Crispy fra Frederik Bagger. Glassene tar deg tilbake til det glade 20-tallet.

Det glade 20-tall Høstens nyheter fra Frederik Bagger tar deg tilbake til det glade 20-tallet. Det fører tankene til The Great Gatsby, Al Capone, fantastiske fester, Charleston dans og skålende i vakker krystall. Når nyttår snart er her så er disse de perfekte glassene til å skåle inn det nye året på! Champangeglassene Crispy Gatsby… Les mer »

For deg som elsker å lage mat

Miljøbilde av stekepanner fra svenske Tranquilo Kitchen hengende på en vegg. Pannene er laget i stål.

Inspirasjon fra verdens kjøkken Endelig har vi fått inn stekepannene og grytene fra vår nye leverandør Tranquilo Kitchen. Ikke bare har de et kult navn, de lager også fantastiske tilbehør til kjøkkenet. Tranquilo Kitchen har latt seg inspireres av alle verdens kjøkken og utviklet et eget konsept som passer for bruk i nordiske forhold. De… Les mer »

Kjøkkenutstyr til enhver anledning!

Kastruller og stekepanner i sort med glasslokk.

Trenger du litt oppgradering av kjøkkenutstyr og serviser til hjemmet? Da anbefaler vi deg å ta en tur innom vår avdeling Kjøkkenverket som ligger på 3. plan her i Handelshuset på Bærums Verk. Her har vi stort utvalg utstyr og perfekte gaver til både vertinner og bryllup. Vi fører merker som Le Creuset, Rosendahl, Nicolas… Les mer »

Velkommen til bords med Kähler

Miljøbilde av et dekket frokostbord med porselen i rosa og hvite toner fra Kähler.

I vår flotte gaveavdeling DESIGNVERKET i gågaten her på Bærums Verk finner du masse flotte gaver, tekstiler, glass og serviser. Deriblant masse fint fra danske Kähler. Vi har serviset MANO og URSULA som begge er fargerike serviser som passer perfekt til frokosten. Og min favoritt er de fargerike koppene fra MANO til kun 199,- Danske Kähler… Les mer »

Velkommen til bords med Rosendahl og Grand Cru

Bilde av dekket bord med hvitt porselen fra Rosendahl, Grand Cru.

Grand Cru fra Rosendahl er et servise de fleste kjenner til. Med sin enkelhet og stilrene design er dette et serviset som ikke overskygger maten, men allikevel setter prikken over i’en på en bordoppdekking. En utvidelse av serien Grand Cru er Grand Cru Soft. Dette serviset har en mer organisk fasong som tilfører en ekstra… Les mer »

Velkommen til bords med Edme fra Wedgwood

Dekket bord med hvitt porselen Edme fra Wedgewood.

Edme er et vaskeekte klassisk servise og er den mest aristokratiske av Wedgwood mange mønstre. Edme dateres tilbake over et århundre og har en lang tradisjon og et klassiskt design. Edme fungere både som hverdagsservise og til de større anledningene. Tåler oppvaskmaskin. Det engelske porselensmerket Wedgwood har funnets siden 1700-tallet. Wedgwood er en av verdens største… Les mer »

Velkommen til bords med Maze fra Royal Doulton

Samarbeid med Royal Doulton og Gordon Ramsey

Visste du at den verdenskjente mesterkokken Mr. Gordon Ramsey, også har designet sitt eget servise? Maze har fått sin inspirasjon fra den avslappede og moderne stilen til nettopp Gordon Ramsays restaurant MAZE i London og New York Dette stilige steintøy servise er moderne og stilig, men likevel solid nok for daglig bruk. Maze får du… Les mer »

Sophie Conran – feminint og delikat servise

Miljøbilde av serviset Sophie Conran. Hvitt, vakkert og romantisk porselen.

I hele november nå har vi -20% rabatt på alle deler av Sophie Conran servise fra Portmeirion. Tilbudet gjelder bare i butikken Kjøkkenverket og så langt lageret rekker Vet du ikke hvem Sophie Conran er, men du synes navnet høres kjent ut? Hun er nemlig datter av den kjente britiske designeren Terence Conran. Selv er… Les mer »