Kategori: Spisestuen

Kjærligheten til eik

Spisebordet CH327 fra Carl Hansen & Søn i eik.

Vi forbinder den vakre lyse eiken med rene linjer og klassisk design i det skandinaviske hjem. Holdbart, pent og robust så det passer enkelt inn i mange hjem og stiler, hvilket gjør at vi elsker eiken. Carl Hansen & Søn er en av våre leverandører som blant annet lager alle sine møbler i eik. Du… Les mer »

Fornye spisestuen?

Miljøbilde av syveren spisestol fra Fritz Hansen i forskjellige farge.

Har du tenkt at det er tid for å oppdatere spisestuen? Sitt i lugn og ro å finn din favorittstol på nett eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg å finne den som passer for deg. Kanskje du har lyst på Y-stolen fra Carl Hansen & Søn eller 7-er stolen fra Fritz… Les mer »

DK3 – med fokus på tre

Miljøbild av spisebord i heltre fra DK3, Lowlight table og sorte Copilot spisestoler.

DK3 – dansk design med fokus på tre Verket Interiør har forhandlet de flotte produktene fra DK3 siden 2010 og vi har god erfaring og bare lovord å si om deres kvalitet og finish. Fra DK3 får du en rekke spisestuebord, stoler, småmøbler og hyllesystemer. Vi har dessverre ikke alt i utstillingen vår, men alt… Les mer »

Naver Collection – danske kvalitetsmøbler

Miljøbilde av spisebord og stoler fra Naver Collection.

Naver Collection er danske kvalitetsmøbler. Vi har noen utvalgte møbler utstilit i vår butikk, men Naver tilbyr så mye mye mer.  Naver Collection ble grunlagt i 1995. Det opprinnelige idéen var å skape et komplett, homogen møbelkolleksjon med respekt for håndverket og tradisjoner. I dag fremstår Naver Collection som et moderne og tidløst merke. Men et… Les mer »