Kategori: Spisestoler

På tide å fornye spisestuen?

spisestoler

Vi fører spisestoler fra merker som Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Muuto, HAY, Vitra, Naver Collection, Ygg & Lyng, Arper, DK3, Jess Design, Gubi & Stolab. Finn dine nye spisestoler via netshopen i ro og mak hjemmefra, eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg å finne en stol som passer til akkurat… Les mer »

Et fargerikt jubileum

CH24 Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 110 år i forskjellige farger med naturflett sete

År 1908 startet reisen som skulle gi Carl Hansen & Søn en ikonisk status blant designmøbler. Når du velger et Carl Hansen & Søn-produkt, får du virkelig mer enn bare et møbel. Du blir en del av en stolt tradisjon av særpreget og vakkert håndverk, der ingenting har blitt overlatt til tilfeldighetene. Dette representerer over… Les mer »

Ikonisk stol i ny drakt

Eames Fiberglass stol i blått fra Vitra nærbilde.

Eames Plastic chair fra Vitra er noe de fleste av oss kjenner til veldig godt. Stolen med de unike og flotte alternativene der du kan skape din egen spesielle versjon. Noen liker den mer klassiske versjonen og andre en mer dramatisk utforming. Eller kanskje man blander de ulike fordi at man ikke kan bestemme seg…. Les mer »

Kjærligheten til eik

Spisebordet CH327 fra Carl Hansen & Søn i eik.

Vi forbinder den vakre lyse eiken med rene linjer og klassisk design i det skandinaviske hjem. Holdbart, pent og robust så det passer enkelt inn i mange hjem og stiler, hvilket gjør at vi elsker eiken. Carl Hansen & Søn er en av våre leverandører som blant annet lager alle sine møbler i eik. Du… Les mer »

Y-stolen i tusen år gammel myreik

Miljøbilde av Y-stolen fra Carl Hansen & Søn i Limited Edition 2018 i ancient oak.

Når vi nærmer oss Hans J. Wegners 104. fødselsdag, den 2. april, så slipper Carl Hansen & Søn en unik utgave av den legendariske Y-stolen. Stolen kommer i klassisk eik, men denne gangen har den blitt spesialbehandlet for å gjenskape den varme, mørkebrune fargen til 1000-år gammel myreik. Stolen kommer også med en elegant messingplate… Les mer »

Relansering av klassiker

Spisestolen CH23 i såpevasket eik med sete i papirsnor fra Carl Hansen & Søn.

Hans J. Wegner`s CH23 relanseres Etter mer enn et halvt århundre relanserer Carl Hansen & Søn spisestolen CH23. Med sine rene linjer, funksjonelle design og sin fantastiske utforming var stolen en av de første fem ikoniske møbler som Hans J. Wegner designet eksklusivt for Carl Hansen & Søn. Les også: Hans J. Wegner 5 første mesterverk – designet… Les mer »

Hans J. Wegner`s første mesterverk

carl hansen & Søn

Hans Jørgensen Wegner designet fem stoler i 1950 som skulle komme vise seg å bli begynnelsen på Carl Hansen & Søn`s filosofi i alle år frem til i dag, nemlig å fremme hyllesten til godt håndverk og design. Hva er det som kjennetegner et mesterverk? Ordet defineres ofte med ”enestående kunstnerisk verk, det fremste verket… Les mer »

Spisestolskampanje

Beetle spisestol fra Gubi

I dag starter kampanjen på spisestoler! Til og med søndag 14. mai så har du mulighet til å gjøre et kupp! Kanskje du endelig finner spisestolen du alltid har drømt om på slag? ALLE spisestoler er nå på 10% rabatt. Du finner merker som Carl Hansen & Søn, Fritz Hansen, Arper, HAY, Muuto, Vitra, Naver,… Les mer »

Hans J. Wegner hylles med en unik utgave av Y-stolen

Nærbilde av en Limited Edition Y-stol i alm fra Carl Hansen & Søn. Design av Hans J. Wegner.

Carl Hansen & Søn hyller Hans J. Wegner For alle oss designentusiaster så kommer det her et unikt tilfelle til å få tak i en spesialutgave av designklassiker Y-stolen, CH24. Carl Hansen & Søn har i forbindelse med Hans J. Wegners fødselsdag valgt å markere dagen med å skape en unik utgave av den klassiske Y-stolen,… Les mer »