Kategori: Stuen

Montana – Godt håndverk med rom for personlighet

montana mini og panton wire

Montana Furniture er et familieeid selskap etablert i 1982, som produserer lagringssystemer og møbler til private hjem og moderne kontorlokaler. Selskapet ble grunnlagt av Peter J. Lassen, som også er designeren av det originale Montana-systemet. Dette fleksible, modulære systemet har en inspirerende fargepalett og produseres på Montanas egen fabrikk i Danmark. Hos oss kan du… Les mer »

Norskproduserte møbler fra LK Hjelle

lk hjelle arena sofa model 711

Møbelprodusenten LK Hjelle fører norskproduserte møbler designet av dyktige norske designere – både ikoniske, eldre klassikere som Siesta Classic av Ingmar Relling og Model 711 Fredrik Kayser, men også nyere favoritter som Frí av Jonas Stokke, Niu av Hallgeir Homstvedt, Sol av Andreas Engesvik og Mono av Anderssen & Voll. LK Hjelle er en familiebedrift… Les mer »

Delphi fra Erik Jørgensen – en sofa med stil

Miljøbilde av sofaen Delphi fra Erik Jørgensen i brunt skinn,

Delphi er ikke bare en sofa. Delphi ble designet av Hannes Wettstein i 2007 og er en livsstil med et sterkt estetisk uttrykk. En fleksibel og holdbar sofa med svært god kvalitet. Delphi modulsofa kan kombineres i utallige kombinasjoner med ulike sittemuligheter. Delphi sofaen er utformet for å passe både til kroppens ergonomi og den… Les mer »

New Order, orden i sysakene med HAY

Hyllene New Order fra HAY i forskjellige farger.

Endelig har vi fått inn det kule og lekre hyllesystemet NEW ORDER fra HAY så tenkte vi skulle feire med en liten bloggpost å vise mulighetene denne oppbevaringsløsningen gir deg. Vi har den utstilt i en vegghengt versjon og en lav reol i butikken.  Den vegghengte passer perfekt i gangen! Hyllesystemet kommer i flere farger… Les mer »

Len deg tilbake og slapp av i en lenestol

Miljøbilde av lenestolen RO fra Fritz Hansen i rosa, gult, blått og grått.

På tide å lene deg tilbake å finne roen? Men du mangler kanskje godstolen å gjøre akkurat det i? Kom innom oss og prøvesitt en rekke varianter! Vi har så mange flotte stoler i vårt sortiment her på idylliske Bærums Verk at hvis du ikke finner en favoritt blant disse så vet ikke vi! 🙂… Les mer »

Safari Chair designet av Kaare Klint 1933

safari chair kaare klint

Den ikoniske lenestolen KK4700o Safari Chair fra Carl Hansen & Søn er rett og slett et nydelig stykke gjennomført håndverk. Stolen ble designet allerede i 1933 av den danske møbeldesigneren Kaare Klint (1888-1954) og er fortsatt like aktuell. Rene, moderne linjer og kun de beste materialene kjennetegner Klint sitt arbeid, og denne stolen er intet… Les mer »