Kategori: Stuen

En lørdag med Eilersen

13. oktober 2018 er høstens store sofadag på Verket Interiør! Når vi snakker om sofa fra Eilersen så er det første ordet som kommer opp, kvalitet. Laget med fantastisk håndverk og komfortable utforminger får du et ikonisk møbel i stua. Lørdag den 13. oktober har vi en representant fra danske Eilersen i butikken for å… Les mer »

Delphi fra Erik Jørgensen – en sofa med stil

Miljøbilde av sofaen Delphi fra Erik Jørgensen i brunt skinn,

Delphi fra Erik Jørgensen Delphi er ikke bare en sofa. Delphi er en livsstil og med et sterkt estetisk uttrykk. En fleksibel og holdbar sofa med god kvalitet. Delphi kan kombineres i et utall kombinasjoner med ulike sittedybder. Og den har mange moduler å velge mellom. Delphi passer dermed både til kroppens ergonomi og den sanselige… Les mer »

New Order, orden i sysakene med HAY

Hyllene New Order fra HAY i forskjellige farger.

Endelig har vi fått inn det kule og lekre hyllesystemet NEW ORDER fra HAY så tenkte vi skulle feire med en liten bloggpost å vise mulighetene denne oppbevaringsløsningen gir deg. Vi har den utstilt i en vegghengt versjon og en lav reol i butikken.  Den vegghengte passer perfekt i gangen! Hyllesystemet kommer i flere farger… Les mer »

Len deg tilbake og slapp av i en lenestol

Miljøbilde av lenestolen RO fra Fritz Hansen i rosa, gult, blått og grått.

På tide å lene deg tilbake å finne roen? Men du mangler kanskje godstolen å gjøre akkurat det i? Kom innom oss og prøvesitt en rekke varianter! Vi har så mange flotte stoler i vårt sortiment her på idylliske Bærums Verk at hvis du ikke finner en favoritt blant disse så vet ikke vi! 🙂… Les mer »

Naver Collection – danske kvalitetsmøbler

Miljøbilde av spisebord og stoler fra Naver Collection.

Naver Collection er danske kvalitetsmøbler. Vi har noen utvalgte møbler utstilit i vår butikk, men Naver tilbyr så mye mye mer.  Naver Collection ble grunlagt i 1995. Det opprinnelige idéen var å skape et komplett, homogen møbelkolleksjon med respekt for håndverket og tradisjoner. I dag fremstår Naver Collection som et moderne og tidløst merke. Men et… Les mer »