Kategori: Til barnerommet

Trenger barn design?

Barneseng fra Sebra med to barn i

Trenger barn design? Hvordan har det seg at en leke-apekatt som så dagens lys på femtitallet fortsatt finner seg til rette i dagens barnerom? Og hva skjer egentlig når barnas interiør forflytter seg ut av barnerommet? Vi har tatt turen til Lilleverket, og snakket med en som vet. God design handler ikke bare om utseende…. Les mer »

Lær om naturen med de fine lekene fra norske STØ

stø

Med produktene til STØ kan du oppdage gleden av å bruke naturen som læremester. Gründeren bak merkevaren er industridesigner Elin Karine Borge. Sammen med broren Lars Christer Borge driver de familiebedriften. Søskenparet kommer fra en møbelsnekkerfamilie med røtter tilbake fra 1930 tallet. Under mammapermisjon med sønnen Jakob ønsket Elin en fellesaktivitet for hele familien. Da… Les mer »

Lilleverket – vår avdeling for de minste

lilleverket barnerom

Barneavdelingen Lilleverket fører møbler, interiør, klær og leker til baby og barn. Alt fra sengetøy, babygym og stellebord til klesskap, skrivebord og senger de små kan vokse med. Nedenfor finner du deler av sortimentet som også kan bestilles via nettbutikken. Pludretid Gjør tiden på stellebordet til en praktisk hyggestund for både deg og den lille…. Les mer »

Drømme, skape og oppdage

Produktbilde av Nattlampe fra Blafre.

Nattlampe fra Blafres univers Nyheten fra Blafre er noe aldeles spesielt. En lampe som ikke bare fungerer som en nattlampe, men som også kan brukes på oppdagelsesferd i mørket som en lommelykt. La den stå ved siden av sengen om natten eller ta den med ut på nattlige eventyr eller in i lekehytte. 🙂 Barnelampen… Les mer »

Vi har belysning til barnerommet

MIljøbilde av produkter fra Ferm Living til barnerom.

Vi har en egen barneavdeling her på Verket Interiør, og den heter naturlig nok Lilleverket og ligger 2 plan over vår hovedavdeling. Her finner du et stort utvalg møbler og interiør som passer til barn i alder 0-10 år. Foruten flotte barnemøbler fra Oliver Furniture, Vitra, Sebra og Grindberg så har vi masse lamper! Fra små… Les mer »

Scoot & Ride – Kule sparkesykler til de minste!

Miljøbilde av springsykkel fra Scot and Ride med et barn sittende på.

Vi har fått inn disse flotte sparkesyklene fra Scoot and Ride i vår barneavdeling LILLEVERKET. Vi har 4 forskjellige modeller tilgjengelig i nettbutikken og butikken vår. Det kule med disse er at det med en enkel mekanisme så blir sparkesykkelen til en gåsykkel! Ta en titt på videoene under så ser du hvor lekende lett… Les mer »

Møbler til barnerommet

Miljøbilde av barneseng fraa Wooc Collection fra Oliver furniture. Etasjeseng i hvitt med tredetaljer.

Visste du at vi har en superfin barneavdeling som heter LILLEVERKET? Den ligger 2 plan over vår hovedadeling Verket Interiør og har masse flott gaver og interiør til barnerommet. Passer alderen 0-12 år. Ser du etter kvalitetsmøbler til barnerommet så har vi flere alternativer. Bla danske OLIVER FURNITURE som har et bredt utvalg av produktert… Les mer »

Fargerikt og lekent fra Ferm Living – perfekt til barnerommet

Miljøbilde av et barnerom fra Blafre.

Lilleverket har akkurat fått inn masse nyheter fra Ferm Living. Et innovativt dansk firma som alltid kommer med spennende nyheter til barnerommet. Fargerikt og god kvalitet er to nøkkelord. De produsere produkter til andre rom også ikke bare barnerommet, men i denne bloggposten har vi valgt å vise noen flotte inspirasjonsbilder fra barnerommet. Hva vi… Les mer »