Kategori: Tilbud

Januarsalg – Gode tilbud og lysere tider

Vitra Januarsalg

Vi er i full gang med januarsalget! Frem til og med 31. januar tilbyr vi -10% rabatt på en rekke av våre mest kjente leverandører. Hvis du ønsker å fornye hjemmet dette året, har du nå muligheten til å investere i kvalitetsmøbler, dekor og designklassikere til kampanjepriser! Klikk gjerne her eller les nedenfor hvis du vil… Les mer »

En lørdag med Eilersen

13. oktober 2018 er høstens store sofadag på Verket Interiør! Når vi snakker om sofa fra Eilersen så er det første ordet som kommer opp, kvalitet. Laget med fantastisk håndverk og komfortable utforminger får du et ikonisk møbel i stua. Lørdag den 13. oktober har vi en representant fra danske Eilersen i butikken for å… Les mer »

Design Deals fra Fritz Hansen

Fritz Hansen julekampanje

Julekampanje Da er desember her og i år kommer Fritz Hansen med en spennende julekampanje, Design Deals. Til og med juleaften så finner du 23 fantastiske tilbud og perfekte gaveidéer – en for hver dag frem til jul. Gå ikke glipp av å få handle noen av vår tids største designklassikere til 15% avslag!* Søker… Les mer »

Augustsalget har startet!

Augustsalg på Verket Interiør. Hagemøbler fra HAY, Skagerak Denmark og Fiam

I hele august er det kampanjetilbud på bestillinger på alle produkter fra leverandører som bl.a. Vitra, Ygg & Lyng, Vannerup og Jess Design. Vitra Fra Vitra så er det t.o.m 31. august kampanje på alle spisestuestoler i serien Eames Plastic Chair.  10% rabatt på alle bestillinger. Ygg & Lyng – norsk kvalitetsdesign Det er 10-20% rabatt på… Les mer »