Kategori: Tilbud

Januarsalg – Gode tilbud og lysere tider

Vitra Januarsalg

Vi er i full gang med januarsalget! Frem til og med 31. januar tilbyr vi -10% rabatt på en rekke av våre mest kjente leverandører. Hvis du ønsker å fornye hjemmet dette året, har du nå muligheten til å investere i kvalitetsmøbler, dekor og designklassikere til kampanjepriser! Klikk gjerne her eller les nedenfor hvis du vil… Les mer »

Design Deals fra Fritz Hansen

Fritz Hansen julekampanje

Julekampanje Da er desember her og i år kommer Fritz Hansen med en spennende julekampanje, Design Deals. Til og med juleaften så finner du 23 fantastiske tilbud og perfekte gaveidéer – en for hver dag frem til jul. Gå ikke glipp av å få handle noen av vår tids største designklassikere til 15% avslag!* Søker… Les mer »

Augustsalget har startet!

Augustsalg på Verket Interiør. Hagemøbler fra HAY, Skagerak Denmark og Fiam

I hele august er det kampanjetilbud på bestillinger på alle produkter fra leverandører som bl.a. Vitra, Ygg & Lyng, Vannerup og Jess Design. Vitra Fra Vitra så er det t.o.m 31. august kampanje på alle spisestuestoler i serien Eames Plastic Chair.  10% rabatt på alle bestillinger. Ygg & Lyng – norsk kvalitetsdesign Det er 10-20% rabatt på… Les mer »