Kategori: Uncategorized

Trenger du ny kontorstol?

Miljøbilde av Vitra sin kontorstol Physix

Har du mye hjemmekontor, men ikke prioritert en god kontorstol? T.o.m. 31. mai har vi 10% på Vitra sine kontorstoler. Vitra sine kontorstoler Vitra sin kontorstol Physix er designet basert på ideen om å lage et kontinuerlig seteskall ved å strekke et enkelt tekstilpanel mellom to sidestykker. Dette gjør at setet former seg etter brukeren,… Les mer »

15% på håndvevde kvalitetstepper fra Linie Design

Miljøbilde av Linie Design teppe Mattia White

Linie Design er et dansk designfirma grunnlagt i 1980. Teppene er designet av anerkjente skandinaviske designere og håndvevd av indiske vevere som har raffinert håndverket i generasjoner. Tilbudet gjelder alle tepper fra Linie Design i uke 9 og 10. Fade designet av Kim Naver Kvalitet og enkel estetikk er helt grunnleggende for alt Linie gjør,… Les mer »

Ti interiørfavoritter for ekstra hyttekos!

Interiørfavoritter til hytta

Det florerer av interiørtips og -trender til hytta fra magasiner og influencere. Basert på det har vi plukket ut ti interiørfavoritter vi tror du vil elske!   1.  En god gyngestol du kan sitte i lenge! Gyngestolen J16 fra Fredericia ble designet i 1944, og fåes i såpet, sortlakket, oljet eik og valnøtt. Dette er… Les mer »

Gled noen med en pakke på døren!

Pledd silkeborg

I år er det morsdag og Valentine´s Day den 14. februar, men i år er det like viktig å glede enn venn, søster, kollega eller bestemor du ikke har sett på lenge. Siden mange av oss ikke kan reise til andre, så spanderer vi frakt helt til døra på noen utvalgte favoritter. Tilbudet gjelder selvsagt… Les mer »

Våre interiørkonsulenter går online!

Interørtjeneste online Banner nett

Nettbutikken er åpen og alle ansatte er på jobb for å hjelpe deg med bestillinger og henting av varer! Nettbutikken er alltid åpen og alle ansatte er på jobb for å hjelpe deg med bestillinger og henting av varer. Kontakt oss på firmapost@verketinterior.no eller tlf. 67 17 15 50. I denne perioden tilbyr vi gratis interiørkonsultasjon online…. Les mer »

Lenestolene alle drømmer om finner du hos oss!

Lenestol Egg fra Fritz Hansen

Hos oss finner du garantert en ny favoritt lenestol! Her får du full oversikt over alle våre lenestoler.   LK Hjelle: Siesta Classic High En av våre bestselgende leverandører 2020 var norske LK Hjelle, og ikoniske Siesta Classic som først ble designet i 1965 av Ingmar Relling finner du i vår butikk! Stolen er nett… Les mer »