Kategori: Velkommen til bords

Det sosiale, runde spisebordet

rundt spisebord

Spisebordet; den nye sosiale plassen Da vi tidligere samlet oss i spisestuen for å spise middag så har dagens åpne løsninger vært med på å flytte den sosiale plassen fra stuen til selve spisebordet. Vi bruker ikke lengre spisebordet til bare å spise middag. Det har blitt en sosial plass for alle døgnets tider der… Les mer »

3 måter å dekke årets 17. mai bord på

Klassisk 17 mai bordsdekking

Mai er måneden hele Norge dekker opp til fest. I klassisk stil så pynter vi hele hjemmet med farger som hvitt, rødt og blått. Men 17. mai pynt kan være så mangt. Her viser vi deg 3 forskjellige måter å dekke årets 17.mai bord.   Klassikeren En enkel hvit duk kan pyntes med et vakkert… Les mer »

Crispy Gatsby tar deg tilbake til 20-tallet

Crispy Gatsby Champagneglass i krystall fra glasserien Crispy fra Frederik Bagger. Glassene tar deg tilbake til det glade 20-tallet.

Det glade 20-tall Høstens nyheter fra Frederik Bagger tar deg tilbake til det glade 20-tallet. Det fører tankene til The Great Gatsby, Al Capone, fantastiske fester, Charleston dans og skålende i vakker krystall. Når nyttår snart er her så er disse de perfekte glassene til å skåle inn det nye året på! Champangeglassene Crispy Gatsby… Les mer »

17. mai – Hurra!

Dekket 17.mai bord med norsk flagg og krystallglass fra Frederik Bagger fylte med blåbær og jordbær.

Vi feirer med rødt, hvitt og blått 17. mai er rett rundt hjørnet og i takt med at snøen sakte forsvinner så fyller vi butikkene med vår, sommer og norske flagg. I den anledning har vi dekket bordet på Bærums verk og er klare for å feire den store dagen! Våre fantastiske kollegaer Erle og Rikke… Les mer »

Velkommen til bords med Kähler

Miljøbilde av et dekket frokostbord med porselen i rosa og hvite toner fra Kähler.

I vår flotte gaveavdeling DESIGNVERKET i gågaten her på Bærums Verk finner du masse flotte gaver, tekstiler, glass og serviser. Deriblant masse fint fra danske Kähler. Vi har serviset MANO og URSULA som begge er fargerike serviser som passer perfekt til frokosten. Og min favoritt er de fargerike koppene fra MANO til kun 199,- Danske Kähler… Les mer »

Velkommen til bords med Rosendahl og Grand Cru

Bilde av dekket bord med hvitt porselen fra Rosendahl, Grand Cru.

Grand Cru fra Rosendahl er et servise de fleste kjenner til. Med sin enkelhet og stilrene design er dette et serviset som ikke overskygger maten, men allikevel setter prikken over i’en på en bordoppdekking. En utvidelse av serien Grand Cru er Grand Cru Soft. Dette serviset har en mer organisk fasong som tilfører en ekstra… Les mer »

Velkommen til bords med Edme fra Wedgwood

Dekket bord med hvitt porselen Edme fra Wedgewood.

Edme er et vaskeekte klassisk servise og er den mest aristokratiske av Wedgwood mange mønstre. Edme dateres tilbake over et århundre og har en lang tradisjon og et klassiskt design. Edme fungere både som hverdagsservise og til de større anledningene. Tåler oppvaskmaskin. Det engelske porselensmerket Wedgwood har funnets siden 1700-tallet. Wedgwood er en av verdens største… Les mer »

Velkommen til bords med Maze fra Royal Doulton

Samarbeid med Royal Doulton og Gordon Ramsey

Visste du at den verdenskjente mesterkokken Mr. Gordon Ramsey, også har designet sitt eget servise? Maze har fått sin inspirasjon fra den avslappede og moderne stilen til nettopp Gordon Ramsays restaurant MAZE i London og New York Dette stilige steintøy servise er moderne og stilig, men likevel solid nok for daglig bruk. Maze får du… Les mer »