Silkeborg Uldspinderi

Silkeborg Uldspinderi

Lette, luksuriøse og varme pledd i 100% Alpaca kommer fra Silkeborg Uldspinderi.
Siden 1940 og i tre generasjoner har Silkeborg Uldspinderi har arbeidet med ull. Siden 1987 så har de produsert ullprodukter av meget høy kvalitet og gode råmaterialer.
De forener deres unike kunnskap om ull og dens egenskaper med ny design som de finner blant Danmarks fremste kunsthåndverkere og tekstildesignere.

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.