HJEMMEBEFARING

Ønsker du å skape drømmehjemmet, men vet ikke helt hvordan? Sammen skaper vi drømmehjemmet ditt!

Vi tilbyr gratis* hjemmebefaring i Bærum, Asker og Oslo, hvor vi tar med ønskede materialprøver hjem til deg. Sammen skisserer vi opp rommet du ønsker å ommøblere og finner passende møbler, tekstiler og farger til ditt hjem. 

Vi tilbyr et stort utvalg møbler, interiør, tekstiler, lamper og gardiner på tvers av våre to søsterbutikker Verket Interiør AS og Et Hjem AS. Til sammen fører vi over 200 merkevarer, som Carl Hansen & Søn, Eilersen, LK Hjelle, Secto Design, String Furniture, Ygg & Lyng, Oliver Furniture, Chamois, Kristensen & Kristensen, Englesson, House of Holmedal, Louis Poulsen og mange tekstilleverandører m.fl.

Ta kontakt med oss

Elisabeth Ytreeide / Interiørkonsulent

Ta kontakt på elisabeth@verketinterior.no eller ring butikken 67171550.

Sara S. Holt / Interiørkonsulent

Ta kontakt på sara@verketinterior.no eller ring butikken 67171550.

Anette-daglig leder-verket interiør

Anette Q. Patrocollo / Daglig leder

Ta kontakt på anette@verketinterior.no eller ring butikken 67171550.

*Tjenesten er gratis hvis du etter hjemmebefaringen bestiller møbler. Hvis du derimot ikke ønsker å handle møbler etter hjemmebefaringen koster tjenesten 1.500,-.

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.