PROSJEKT

Er du interiørdesigner, interiørarkitekt, eller eier av en bedrift som trenger nye møbler?

Vi hjelper deg med gode priser på møbler og interiør fra de beste merkevarene i bransjen, og spanderer frakten i Oslo, Bærum, Asker og omegn. 

På Verket Interiør AS, bestående av de tre butikkene Verket Interiør, Kjøkkenverket og Lilleverket, og vår søsterbutikk Et Hjem AS får du alt du trenger innen møbler og interiør. Til sammen fører vi over 200 merkevarer, som Carl Hansen & Søn, Eilersen, LK Hjelle, Secto Design, String Furniture, Ygg & Lyng, Oliver Furniture, Chamois, Kristensen & Kristensen, Englesson, House of Holmedal, Louis Poulsen og mange tekstilleverandører m.fl.

Ta kontakt med daglig leder Anette Qvale Patrocollo på anette@verketinterior.no eller i kontaktskjema under for en uformell prat.

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.