Angrefrist og retur

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (med unntak av bestillingsvarer*, varer uten originalemballasje, frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter å ha mottatt varen kontakter oss på e-post netshop@verketinterior.no, og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten.  Om deler av en bestilling blir returnert, refunderes prisen på produktene som dette gjelder. 

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler, ta kontakt med Forbrukertilsynet.

Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet tilbake til deg. Tilbakebetaling skjer vanligvis 1-3 dager etter vi har registrert returen. Pengene vil automatisk settes tilbake på samme konto som du brukte ved ditt kjøp.

Last ned skjema for angrerett her

*Bestillingsvarer – Varer som lages etter forespørsel.

Retur

  • For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det og returneres i originalemballasjen.
  • Returforsendelse må betales av kunde.
  • Kunde har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransporten. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur.

Informasjon

Verket Interiør AS | Org. 976 894 731

Fakturaadresse:
Verksgata 18-20
1353 Bærums Verk

Returadresse (for privatkunder):
Verket Interiør AS
Verksgata 18-20
1353 Bærums Verk
Husk å merke med ditt navn og ordrenummer.
Kundeservice: netshop@verketinterior.no

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.