OM OSS

I U2. etasjen som vender ut mot Verksgata og elven Lomma, finner du vår møbelavdeling Verket Interiør som startet sitt eventyr i 1997. Verket Interiør AS består av tre butikker, Verket Interiør, Kjøkkenverket og Lilleverket. Butikken vår finner du i et gammelt jernverk fra 1610, som ligger i idylliske omgivelser på handelsstedet Bærums Verk. Kun 20 minutter fra Oslo Vest ligger den verneverdige bygningen med store vinduer og mursteinsvegger. La deg inspirere av hele 1800m2 med skandinavisk design og interiør, hos oss finner du garantert noe til alle rom i hjemmet eller på hytta.

Med vår lange erfaring ser vi helheten og gir deg personlige tips og veiledning for å finne akkurat det som passer deg.

Vi håper å se deg snart. Velkommen til oss!

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.