VELKOMMEN TIL VÅR UNIKE BUTIKK

Over 1800m2 med inspirasjon - 3 butikker - idyllisk beliggenhet på Bærums verk

Verket Interiør består i sin helhet av 3 avdelinger som alle ligger i flotte lokaler på det idylliske handelstedet Bærums Verk 20 min utenfor Oslo. På våre 1800m2 kan vi tilsammen tilby deg en stort utvalg og bredde av møbler, tilbehør til hjemmet og gaveartikler til både store og små. Fra moderne møbler, design ikoner til tidløs og klassisk stil. Vi legger vekt på produkter med høy kvalitet og gode materialer. Her vil du finne det du leter etter til de fleste hjem og hytter.

BUTIKKENE

 

VERKET INTERIØR

I vår møbelavdeling VERKET INTERIØR er vi best på utvalget av sofa, spisebord og stoler og har en helt fantastisk kolleksjon av puter å velge mellom.  Vi hjelper deg mer enn gjerne å finne det perfekte spisebordet du har lett etter. Eller skreddersy din neste sofa med moduler og tekstiler. Her får du personlig hjelp av vår stabile stab med hyggelige damer som virkelig kan sitt fag. Les mer om dem her.

LILLEVERKET

Vår barnebutikk LILLEVERKET, er en fargerik butikk for både store og små. Her finner du interiør til barnerommet, kvalitetsleker og ikke minst flotte gaver til de minste.

 

KJØKKENVERKET

Ligger vis a vis LILLEVERKET og her finner du kjøkkenting, serviser og glass.

 

GAVEKORT

Kjøper du gavekort, kan det brukes i alle våre avdelinger.

 

NETTBUTIKK

Vi har også nå lansert en nettbutikk som der vi kontinuerlig jobber med å få flere av våre produkter ut på nett. Her vil du finne småvarer og mindre møbler fra våre 3 avdelinger. Er du på jakt etter større møbler, se vår leverandøroversikt og ta turen opp hit. Vi kan hjelpe deg med det meste og har alt av materialprøver i butikk. Produktene i nettbutikken har vi også fysisk inne i våre butikker. Til info så er dette bare en liten brøkdel av småvareutvalget og gir deg et lite smakebit til hva vi kan tilby her på Bærums Verk.

UNIK BELIGGENHET

Våre lokaler ligger i et gammelt jernverk som ble etablert i 1610. Værneverdig bygg, store vinduer og mursteinvegger gir et nydelig bakteppe for en unik handlesopplevelse.

Vi ligger på Handelstedet Bærums Verk som i sine industrihistoriske omgivelser tilbake til tidlig 1600-tall, tilbyr i dag rundt 50 butikker, håndverkere, verksteder, gallerier og serveringssteder.

Handel, håndverk, historie & kultur er flettet sammen og danner grunnlaget for aktiviteter og kulturopplevelser som bl.a. glassblåsing, smie, gallerier, kunsthåndverk, design, spesialbutikker, ovnsmuseum, skulpturpark, historiske utespill og et moderne handelshus.

Handelsstedet Bærums Verk har mottatt flere priser, bla. Byggeskikkprisen i 1988 og ICSC’s internasjonale pris for nytenkning innen utvikling av kjøpesentra i 1998. I 2002 fikk vi også Olavsrosa, som deles ut av Norsk Kulturarv. Dette er et varemerke for opplevelsestilbud med basis  i den norske kulturarven.

Handelsstedet Bærums Verk ligger ved inngangen til Lommedalen, ikke langt fra Sandvika.

Besøk Handelstedet Bærums Verk sin nettside her.