Betalingsinformasjon

Priser

Prisene du finner i Verket Interiør sin nettbutikk er angitt i Norske Kroner og inkluderer merverdiavgift. Frakt tilkommer og varierer ut i fra vekt og størrelse på vare. Vi reserverer oss for eventuelle prisendringer.

Betaling

Betaling er kun mulig i NOK. Tilgjengelige betalingsalternativer er delt faktura, faktura, VIPPS eller betalings- og kredittkort. Betalingen blir trukket når bestillingen gjennomføres på nettsiden. Om du skulle ønske å kansellere eller angre ditt kjøp ta kontakt med oss på netshop@verketinterior.no raskest mulig etter gjennomført kjøp i nettbutikken.

Vær oppmerksom på at vi ikke aksepterer gavekort, varekort, kontanter eller sjekker som betaling i nettbutikken.

Nettbutikk

Vi lagrer personopplysninger i forbindelse med bestillinger i nettbutikken. Opplysningene blir brukt til håndtering av ordre, eventuelle bytter/reklamasjoner og bokføring. Vi tar vare på opplysningene i 5 år i henhold til regnskapsloven. Vi lagrer ikke sensititive opplysninger som personnummer, kortinformasjon eller kredittinformasjon. Vi kan kontakte deg på e-post vedrørende bestillinger.

Ta kontakt på netshop@verketinterior.no om du ønsker å slette personlige opplysninger så vil vi anonymisere dine ordre. Husk da å ta vare på alle kvitteringer for garantier og reklamasjoner.

Betaling via klarna og vipps

Vi bruker Klarna og Vipps som betalingssystemer hos oss. Klarna og Vipps henter inn personopplysninger om deg ved kjøp. Klarna og Vipps er selvstendige behandlere av personopplysninger.

Klarna
Klarna gir deg spesifikke betalingsbetingelser. For ytterligere informasjon eller spørsmål angående betalingen din, vennligst besøk Klarnas nettsted eller kontakt Klarnas kundeservice.

Vipps
Vipps gir deg spesifikke betalingsbetingelser. For ytterligere informasjon eller spørsmål angående betalingen din, vennligst besøk Vipps sitt nettsted eller kontakt Vipps kundeservice.

Betaling via faktura og delbetaling

Når du velger å betale med faktura så vil fakturaen sendes via e-post. Ved forsinket betaling vil det bli sendt en purring og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Disse blir sendt fra Klarna. For bedre kontroll over dine kjøp, last ned Klarna-appen her.

Din ordre
Etter bestilling er gjort på verketinterior.no så mottar du en bekreftelse på den e-posten du har oppgitt ved bestilling. Legg oss gjerne til i din adressebok om du har Gmail, Yahoo eller Hotmail så er sjansen mindre for at mailene ikke havner i spamfiltret/søppelpost.

Verket Interiør AS | Org. 976 894 731

Fakturaadresse:
Verksgata 18-20
1353 Bærums Verk

Returadresse (for privatkunder):
Verket Interiør AS
Verksgata 18-20
1353 Bærums Verk
Husk å merke med ditt navn og ordrenummer.
Kundeservice: netshop@verketinterior.no  

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.