Kategori: Informasjon

På tide å fornye spisestuen?

spisestoler

Vi fører spisestoler fra merker som Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Muuto, HAY, Vitra, Naver Collection, Ygg & Lyng, Arper, DK3, Jess Design, Gubi & Stolab. Finn dine nye spisestoler via netshopen i ro og mak hjemmefra, eller kom innom oss i butikken så hjelper vi deg å finne en stol som passer til akkurat… Les mer »

Bak Vitras dører

VitraHaus på Vitra Campus

Historien om Vitra For deg som er designinteressert og har noen av Vitras produkter høyt på listen over møbler til ditt drømmehjem, så tar vi deg med på besøk hos en av verdens største interiørprodusenter. Vi var så heldige å få besøke det enestående Vitra Campus i Weil am Rhein i Tyskland, der vi fikk ta… Les mer »

Designikoner fyller 60 år

60-årsjubileums kolleksjonen til designikoner fra Fritz Hansen. Arne Jacobsens Egget og Svanen i naturlær, Dråpen i grått ullstoff og Pouf i naturlær og grått lin.

60 år med Arne Jacobsen 60 år har gått siden de ikoniske Arne Jacobsen designene først så lyset, Egg ™, Swan ™ og Drop ™. Stolene ble fra starten laget til designhotellet SAS Royal Hotel, men i dag er de med å representere essensen av Arne Jacobsen og sin tid innen dansk design. Designprosessen ved… Les mer »

Vi har en spennende nyhet…

Bilde av personal fra verket Interiør og bilde av en MAC feiring av ny nettside

2. februar og vi er endelig live. Hurra! Vi har jobbet hardt den siste tiden for å få på plass alt til lanseringen av vår nye nettside. Og i dag har dagen endelig kommet! Butikkene våre finner du i et gammelt jernverk fra 1610 som ligger på det idylliske handelsstedet Bærums Verk, og her har… Les mer »

Design Deals fra Fritz Hansen

Fritz Hansen julekampanje

Julekampanje Da er desember her og i år kommer Fritz Hansen med en spennende julekampanje, Design Deals. Til og med juleaften så finner du 23 fantastiske tilbud og perfekte gaveidéer – en for hver dag frem til jul. Gå ikke glipp av å få handle noen av vår tids største designklassikere til 15% avslag!* Søker… Les mer »

Velkommen til åpning av julebutikken 2017

Miljøbilde av julepynt i gull og blått til åpning av årets julebutikk.

Åpning av årets julebutikk Vi fortsetter den hyggelige tradisjonen hos oss på Verket Interiør og inviterer deg til kundekveld og åpning av årets julebutikk. Torsdag den 9. november åpner vi dørene kl. 18-21. Her blir det gode tilbud, goodiebags, quiz og underholdning. Ikke gå glipp av å få god julestemning og kanskje bli ferdig med… Les mer »

Årets julekalender – gode tilbud hver dag!

Bilde av en julepresang med henvisning til årets julekalender.

I årets julekalender så gir vi deg mulighet å gjøre noen riktig gode kupp i butikken vår i løpet av desember. Her ser dere første ukes tilbud. Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. De neste 6 dagers tilbud legger vi ut torsdag 5. desember så her er det bare å følge med. Søndag 1. desember… Les mer »

Takk for en fantastisk kundekveld

Miljøbilde av personal og kunder på kundekveld hos Verket Interiør.

Hei alle sammen. Vi på Verket vil bare takke for en strålende kundekveld og for et oppmøte! Tror det var innom 300 stk og de 200 goodiebagene ble revet bort! Så også ut som dere likte maten for der var det heller ikke noe igjen 🙂 Husk at med den gule lappen så har dere… Les mer »

Julekalender 2012

Julekalenderbilde av diverse produkter fra Verket interiør.

I år har Verket Interiør sponset julekalenderen til den norske bloggen www.ideastosteal.com bak alle de 24 lukene finner du flotte premier fra vår nettbutikk. Selv om Ideas To Steal skriver på engelsk så gjelder julekalendern bare for de som bor i Norge. Vi gleder oss å sende ut 24 fantastiske gaver til 24 heldige vinnere…. Les mer »