Kategori: Norsk Design

Lær om naturen med de fine lekene fra norske STØ

stø

Med produktene til STØ kan du oppdage gleden av å bruke naturen som læremester. Gründeren bak merkevaren er industridesigner Elin Karine Borge. Sammen med broren Lars Christer Borge driver de familiebedriften. Søskenparet kommer fra en møbelsnekkerfamilie med røtter tilbake fra 1930 tallet. Under mammapermisjon med sønnen Jakob ønsket Elin en fellesaktivitet for hele familien. Da… Les mer »

BEDD plantekasser gir deg grønne hender

bedd plantekasse

BEDD er et norsk selskap som utvikler og leverer plantekasser og høybed i system til hage, terrasse og uterom. ​Idéen til BEDD begynte å spire våren 2015 da Jeanette Grønli stilte seg spørsmålet, om man kunne utvikle og produsere norske plantekasser i stål. Dette initierte et samarbeid med industridesigner Bjørn Bye i ByBye Design. ByBye… Les mer »

Northern – Stilig design med nordisk sjel

northern oaki row rug snowball

Se for deg Norden. Robust landskap og klare blå innsjøer, dramatiske horisonter som reflekteres i fantastiske fjorder. Et sted fylt med talent og drivkraft, alltid full av inspirasjon til nye idéer innenfor design. Northern sitt varemerke er en videreutvikling av studioene til tidligere Northern Lighting, hvor et team av kreative har lyst opp folkets hverdag… Les mer »

Norskproduserte møbler fra LK Hjelle

lk hjelle arena sofa model 711

Møbelprodusenten LK Hjelle fører norskproduserte møbler designet av dyktige norske designere – både ikoniske, eldre klassikere som Siesta Classic av Ingmar Relling og Model 711 Fredrik Kayser, men også nyere favoritter som Frí av Jonas Stokke, Niu av Hallgeir Homstvedt, Sol av Andreas Engesvik og Mono av Anderssen & Voll. LK Hjelle er en familiebedrift… Les mer »

En natt i toppen av Holmenkollen

Miljøbilde av en uteplass på Holmenkollens tak.

Nå har du muligheten til en «once in a lifetime» opplevelse og det er å sove en natt i toppen av Holmenkollen! Du har kanskje sett flere medier skrive om det allerede som VG og Bo Bedre. Airbnb og Skiforeningen har nå gått sammen og gjort det mulig for DEG og en venn å sove… Les mer »

Norske kvalitetsmøbler fra Ygg&Lyng

ygg&lyng

Ygg&Lyng er en stolt norsk, møbelprodusent som holder til i Drammen. Møblene fra Ygg&Lyng er designet og produsert for å vare – til glede for deg og kommende generasjoner. Tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet, gjør Ygg&Lyng til et godt og smakfullt valg innenfor hjemmets fire vegger. Velkommen innom butikken for å oppleve møblene… Les mer »

NYHET – Stunder Sofa fra Ygg&Lyng

Miljøbilde av spisesofaen Stunder i blått fra Ygg & Lyng.

Vi har gleden av å presentere den nye sofaen fra norske Ygg&Lyng: «Stunder». Denne kommer rett fra fabrikken, og vi er den eneste butikken i hele Norge som har denne modellen utstilt. Dette er er en ypperlig spisesofa. Høy nok til å sitte ved spisebordet med en deilig høy rygg som du bare kan lene… Les mer »

Myk nyhet fra Muuto – Soft Grid

Puter fra muuto, Soft Grid. I fargene lille, blått, rosa, rødt og grått.

Muuto har lansert en myk nyhet, nemlig noen veldig deilige puter som heter SOFT GRID. Putene har en flott og myk tekstur, friske farger og de er designet av den norske duoen Anderssen&Voll. Hvis du har følgt med på NRK serien Nordisk Design så har du kanskje sett dem der. Putene kommer i 5 forskjellige… Les mer »