Kategori: Oppbevaring

Montana – Godt håndverk med rom for personlighet

montana mini og panton wire

Montana Furniture er et familieeid selskap etablert i 1982, som produserer lagringssystemer og møbler til private hjem og moderne kontorlokaler. Selskapet ble grunnlagt av Peter J. Lassen, som også er designeren av det originale Montana-systemet. Dette fleksible, modulære systemet har en inspirerende fargepalett og produseres på Montanas egen fabrikk i Danmark. Hos oss kan du… Les mer »

New Order, orden i sysakene med HAY

Hyllene New Order fra HAY i forskjellige farger.

Endelig har vi fått inn det kule og lekre hyllesystemet NEW ORDER fra HAY så tenkte vi skulle feire med en liten bloggpost å vise mulighetene denne oppbevaringsløsningen gir deg. Vi har den utstilt i en vegghengt versjon og en lav reol i butikken.  Den vegghengte passer perfekt i gangen! Hyllesystemet kommer i flere farger… Les mer »

Frame fra By Lassen

Miljøbilde av hyllene Frame fra By Lassen. Sort ramme med grå front hengende på vegg.

Nyhet i butikken og nettbutikken er den flotte oppbevaringssystemet fra By Lassen FRAME. En skisse fra 1943 av Mogens Lassen danner utgangspunktet for Frame, som er en fleksibel oppbevaringsløsning av kvadratiske bokser i kubistiske rammer. Frame kan henges direkte på veggen, kobles sammen, stables og stå fritt på gulvet. Lokket kan tas helt av eller… Les mer »