Kategori: Sofabord

Nydelige spisebord og sofabord fra norske Ygg&Lyng

Spisebordet Viken med spisestolen Non fra norske Ygg og Lyng

Norske spise- og sofabord fra Ygg & Lyng Ygg&Lyng er et norsk merke som leverer de lekreste møblene. Fra den Drammen baserte leverandøren kommer det tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet, hvilket gjør Ygg & Lyng til et meget godt valg. LES MER: Se alle møbler fra Ygg & Lyng her Bordene er i… Les mer »

Norsk kvalitetsmøbler YGG&LYNG

Miljøbilde av spisesofaen Kveld stående ute blandt høstløv. Fra Ygg & Lyng.

Norske Ygg og Lyng produserer mange flotte møbler. Spisesofaen som du ser over er en av Verket Interiør sine favoritter. Kveld spisesofa tilby super sittekomfort med sin høye rygg og mykeputer. Høyden er perfekt til spisebordet. Lodge lenestol er perfekt til både inne og utebruk. Har du badstue så er den også ypperlig der. Vårt favorittbord er uten… Les mer »

Naver Collection – danske kvalitetsmøbler

Miljøbilde av spisebord og stoler fra Naver Collection.

Naver Collection er danske kvalitetsmøbler. Vi har noen utvalgte møbler utstilit i vår butikk, men Naver tilbyr så mye mye mer.  Naver Collection ble grunlagt i 1995. Det opprinnelige idéen var å skape et komplett, homogen møbelkolleksjon med respekt for håndverket og tradisjoner. I dag fremstår Naver Collection som et moderne og tidløst merke. Men et… Les mer »