Kategori: Spisebord

Det sosiale, runde spisebordet

rundt spisebord

Spisebordet; den nye sosiale plassen Da vi tidligere samlet oss i spisestuen for å spise middag så har dagens åpne løsninger vært med på å flytte den sosiale plassen fra stuen til selve spisebordet. Vi bruker ikke lengre spisebordet til bare å spise middag. Det har blitt en sosial plass for alle døgnets tider der… Les mer »

Nydelige spisebord og sofabord fra norske Ygg & Lyng

spisebord fra ygg & lyng

Ygg&Lyng er en norsk produsent som leverer de lekreste møblene du kan tenke deg! Fra den Drammen-baserte leverandøren kommer det tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet, hvilket gjør Ygg & Lyng til et meget godt valg. LES MER: Se alle møblene fra Ygg&Lyng her! Viken Det mest populære spisebordet fra Ygg&Lyng er Viken i… Les mer »

Kjærligheten til eik

Spisebordet CH327 fra Carl Hansen & Søn i eik.

Vi forbinder den vakre lyse eiken med rene linjer og klassisk design i det skandinaviske hjem. Holdbart, pent og robust så det passer enkelt inn i mange hjem og stiler, hvilket gjør at vi elsker eiken. Carl Hansen & Søn er en av våre leverandører som blant annet lager alle sine møbler i eik. Du… Les mer »

DK3 – med fokus på tre

Miljøbild av spisebord i heltre fra DK3, Lowlight table og sorte Copilot spisestoler.

DK3 – dansk design med fokus på tre Verket Interiør har forhandlet de flotte produktene fra DK3 siden 2010 og vi har god erfaring og bare lovord å si om deres kvalitet og finish. Fra DK3 får du en rekke spisestuebord, stoler, småmøbler og hyllesystemer. Vi har dessverre ikke alt i utstillingen vår, men alt… Les mer »

Sofistikert og lekkert! Bord fra DK3

Miljøbidle av spisebordet Jewel Table og spisestoler fra DK3.

Danske DK3 leverer de lekreste bord og vi har flere utstilt i vår butikk. Dette er JEWEL TABLE. Leveres som rundt eller kvadratisk og kan forlenges. Sort, rustfritt stål eller messing understell.

Less is More – spisebord fra DK3

Miljøbilde av spisebord Less is more i tre og sorte spisestoler fra DK3.

Spisebord Less is more – stilren enkelhet Spisebord fra danske DK3 heter LESS IS MORE og er et passende navn synes jeg. Mindre bord – mer uttrykk. Med stilren enkelhet er dette er flott og delikat bord som er tidløst og av suveren DK3 kvalitet. LES MER: Se alle våre spisebord her Bordet er designet av… Les mer »