Kategori: Spisebord

Nydelige spisebord og sofabord fra norske Ygg&Lyng

Spisebordet Viken med spisestolen Non fra norske Ygg og Lyng

Norske spise- og sofabord fra Ygg & Lyng Ygg&Lyng er et norsk merke som leverer de lekreste møblene. Fra den Drammen baserte leverandøren kommer det tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet, hvilket gjør Ygg & Lyng til et meget godt valg. LES MER: Se alle møbler fra Ygg & Lyng her Bordene er i… Les mer »

Kjærligheten til eik

Spisebordet CH327 fra Carl Hansen & Søn i eik.

Vi forbinder den vakre lyse eiken med rene linjer og klassisk design i det skandinaviske hjem. Holdbart, pent og robust så det passer enkelt inn i mange hjem og stiler, hvilket gjør at vi elsker eiken. Carl Hansen & Søn er en av våre leverandører som blant annet lager alle sine møbler i eik. Du… Les mer »

Det sosiale, runde spisebordet

Miljøbilde av et rundt spisebord fra Naver Collection i valnøtt, Spider.

Spisebordet, den nye sosiale plassen Da vi tidligere samlet oss i spisestuen for å spise middag så har dagens åpne løsninger vært med på å flyttet den sosiale plassen fra stuen til selve spisebordet. Vi bruker ikke lengre spisebordet til bare å spise middag. Det har blitt en sosial plass for alle døgnets tider der… Les mer »

DK3 – med fokus på tre

Miljøbild av spisebord i heltre fra DK3, Lowlight table og sorte Copilot spisestoler.

DK3 – dansk design med fokus på tre Verket Interiør har forhandlet de flotte produktene fra DK3 siden 2010 og vi har god erfaring og bare lovord å si om deres kvalitet og finish. Fra DK3 får du en rekke spisestuebord, stoler, småmøbler og hyllesystemer. Vi har dessverre ikke alt i utstillingen vår, men alt… Les mer »

Sofistikert og lekkert! Bord fra DK3

Miljøbidle av spisebordet Jewel Table og spisestoler fra DK3.

Danske DK3 leverer de lekreste bord og vi har flere utstilt i vår butikk. Dette er JEWEL TABLE. Leveres som rundt eller kvadratisk og kan forlenges. Sort, rustfritt stål eller messing understell.

Less is More – spisebord fra DK3

Miljøbilde av spisebord Less is more i tre og sorte spisestoler fra DK3.

Spisebord Less is more – stilren enkelhet Spisebord fra danske DK3 heter LESS IS MORE og er et passende navn synes jeg. Mindre bord – mer uttrykk. Med stilren enkelhet er dette er flott og delikat bord som er tidløst og av suveren DK3 kvalitet. LES MER: Se alle våre spisebord her Bordet er designet av… Les mer »

Norsk kvalitetsmøbler YGG&LYNG

Miljøbilde av spisesofaen Kveld stående ute blandt høstløv. Fra Ygg & Lyng.

Norske Ygg og Lyng produserer mange flotte møbler. Spisesofaen som du ser over er en av Verket Interiør sine favoritter. Kveld spisesofa tilby super sittekomfort med sin høye rygg og mykeputer. Høyden er perfekt til spisebordet. Lodge lenestol er perfekt til både inne og utebruk. Har du badstue så er den også ypperlig der. Vårt favorittbord er uten… Les mer »

Naver Collection – danske kvalitetsmøbler

Miljøbilde av spisebord og stoler fra Naver Collection.

Naver Collection er danske kvalitetsmøbler. Vi har noen utvalgte møbler utstilit i vår butikk, men Naver tilbyr så mye mye mer.  Naver Collection ble grunlagt i 1995. Det opprinnelige idéen var å skape et komplett, homogen møbelkolleksjon med respekt for håndverket og tradisjoner. I dag fremstår Naver Collection som et moderne og tidløst merke. Men et… Les mer »