EILERSEN & LINIE-DAGER

14. – 17. september 2023 er over.

EILERSEN & LINIE-DAGER

Eilersen & Linie-dager 14. – 17. september 2023 er over! Takk til alle våre kjære besøkende og handlende kunder!

Vi gir deg 15% på Eilersen 14. – 16.09 (kan kun handles i butikk) og 20% på alle Linie Design gulvtepper 14. – 17.09 (kan handles i butikk og nettbutikk). Eilersen og Linie Design kommer på besøk lørdag 16. september for å møte deg! Vi byr på lett servering og god stemning, velkommen til oss!

Eilersen er en dansk leverandør som startet i 1895 og drives i dag av den fjerde generasjonen. De produserer sofaer i høy kvalitet.

I butikken har vi sofaene Ra (avbildet over), Aton, Playground, Baseline, Tub, Luce og Plano utstilt. Les våre 5 grunner til å velge Eilersen-sofa her.

Linie Design er en dansk leverandør etablert i 1980 og er størst i Nord-Europa på håndlagde gulvtepper. Gulvteppene blir håndlaget i India.

I butikken har vi flere tekstilprøver som kan lånes med hjem, se også et utvalg gulvtepper i nettbutikken.

Eksempler på kampanjeprodukter

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.