Fellow

Fellow

Fellow startet i 2013 med en visjon om å bringe kaféopplevelsen hjem, men uten det klønete utstyret. Ønsket om at hjemmebryggeutstyret vårt skulle være vakkert funksjonelt og fullt intuitivt, verktøy som alle kunne bruke til å lage den typen kaffe vi elsker å drikke. Etter åtte måneder og utallige prototyper ble Duo Coffee Steeper født: en unik brygger som kombinerte det beste fra pour-over og fransk presse i ett elegant og enkelt design.

SALG  -20%

Opprinnelig pris var: 1 499.00 kr.Nåværende pris er: 1 199.20 kr.

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.