Hillerstorp

Livet er nydeligere når vi er utendørs, og den følelsen vil Hillerstorp at du også skal få kjenne på. I nesten 100 år har Hillerstorp designet og laget møbler etter denne visjonen. Resultatet er møbler som er perfekte for å nyte hagen, balkongen, terrasse i hus og på hytte. Møblene skal tåle alle væreforhold. Enten det er regn, snø eller solskinn.

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.