Persjonvernerklæring

Verket Interiør AS | Org. 976 894 731

Fakturaadresse:
Verksgata 18-20
1353 Bærums Verk

Returadresse (for privatkunder):
Verket Interiør AS
Verksgata 18-20
1353 Bærums Verk
Husk å merke med ditt navn!
Kundeservice: netshop@verketinterior.no  

Priser

Prisene du finner i Verket Interiørs nettbutikk er angitt i Norske Kroner og inkluderer merverdiavgift. Frakt tilkommer og varierer ut i fra vekt å størrelse på vare. Vi reserverer oss for eventuelle prisendringer.

Betaling

Betaling er mulig i NOK. Tilgjengelige betalingsalternativer er delt faktura, faktura, VIPPS eller betalings- og kredittkort. Betalingen blir trukket når bestillingen gjennomføres på nettsiden. Om du skulle ønske å kansellere eller angre ditt kjøp ta kontakt med oss på e-post.
Vær oppmerksom på at vi ikke kan akseptere gavekort, varekort, kontanter eller sjekker som betaling i nettbutikken.

nETTBUTIKK

Vi lagrer personopplysninger i forbindelse med bestillinger i nettbutikken. Opplysningene blir brukt til håndtering av ordre, eventuelle bytter/reklamasjoner og bokføring. Vi tar vare på opplysningene i 5 år i henhold til regnskapsloven. Vi lagrer ikke sensititive opplysninger som personnummer, kortinformasjon eller kredittinformasjon. Vi kan kontakte deg på epost vedrørende bestillinger.

Ta kontakt på  netshop@verketinterior.no om du ønsker å slette personlige opplysninger så vil vi anonymisere dine ordre. Husk da å ta vare på alle kvitteringer for garantier og reklamasjoner.

Betaling via BAMBORA

Vi bruker Bambora til betaling og Bambora henter inn personopplysninger om deg ved kjøp. Bambora er en selvstendig behandler av personopplysninger. Se Bambora personvernerklæring. Du kan kontakte Bambora/WorldLine for å få innsikt eller fjerne opplysninger de har lagret om deg.

Betaling via faktura, delbetaling eller Vipps

Når du velger å betale med faktura så vil fakturaen sendes via e-post. Ved forsinket betaling vil det bli sendt en purring og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Disse blir sendt fra Walley

Din ordre

Etter bestilling er gjort på verketinterior.no så mottar du en bekreftelse på den e-post adressen du har oppgitt ved bestilling. Legg oss gjerne til i din adressebok om du har Gmail, Yahoo eller Hotmail så er sjansen mindre for at mailene ikke havner i spamfiltret/søppelpost.

Frakt og levering

Så lenge vi har varen du har bestilt på lager så pakkes og sendes din bestilling i løpet av 3 virkedager. Hvis varen du har bestilt ikke er på lager så mottar du en mail med forventet leveringstid.

Vi sender alle våre varer med PostNord og kun til adresser i Norge.
Du henter dine varer på nærmeste postkontor (unntatt møbelbestillingsvarer).
Det er kjøpers ansvar å oppgi riktig adresse, e-post og telefon ved bestilling. Hvis pakken ikke er hentet innen 14 dager på oppgitt hentested/postkontor returneres varen til oss. Hvis varen skal sendes på nytt blir kjøper belastet for frakten.

Angrefrist og retur

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på e-post netshop@verketinterior.no, og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Returadresse ser du øverst på denne siden. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det og returneres i originalemballasjen. Returforsendelse må betales av kunde.
Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur.
Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler, ta kontakt med Forbrukerrådet.

Varer som sendes oss uten originalemballasjen kan vi dessverre ikke ta imot. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet tilbake til deg.
Tilbakebetaling skjer vanligvis 1-3 dager etter vi har registrert returen. Pengene vil automatisk settes tilbake på samme konto som du brukte ved ditt kjøp.

Last ned skjema for angrerett her

Forbehold

Vi prøver vårt beste for å ha bilder i nettbutikken som reflekterer varens riktige farger. Vi tar allikevel forbehold om at varens faktiske farger kan avvike noe fra foto, da farger vises forskjellig på ulike skjermer. Vi tar også forbehold om feil i informasjon og priser. Vi gjør vårt beste for å rette opp feil og mangler som vi gjøres oppmerksommes på.

GARANTI OG REKLAMASJON

Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen. Dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år utvides reklamasjonsfristen til 5 år. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed i rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om Forbrukerkjøp (Forbrukerkjøpsloven). Ved eventuelle tvister følger Verket Interiør AS Forbrukertvistutvalgets avgjørelser. Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. Verket Interiør AS kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller relevering. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

Du kan enkelt sende oss bilde av varen du har mottatt hvor skade eller mangel på varen vises. Ta bilde av hele produkter, skaden/skadene og/eller mangel/mangelene. Er våren handlet på våre nettsider sendes dette til netshop@verketinterior.no

Er produktet kjøpt i butikk sendes disse bildene til firmapost@verketinterior.no

FORCE Majeur

Er vi forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Verket Interiør AS fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

Copyright

Denne nettsiden er eid og driftet av Verket Interiør AS. Alt innhold, inkludert bilder, design, logoer, fotografier, skriftlig og annet materiale på våre nettsider er opphavsrettslig beskyttet. Alle verdensomspennende rettigheter er reservert. Enhver reproduksjon, helt eller delvis av nettstedet er strengt forbudt uten skriftlig tillatelse fra Verket Interiør. Vær oppmerksom på at hver av ulike varemerker, produktnavn osv. representert på våre nettsider er tilhører sine individuelle eier-selskaper.

Personopplysninger

Vi lagrer personopplysninger i forbindelse med bestillinger i nettbutikken. Opplysningene blir brukt til håndtering av ordre, eventuelle bytter/reklamasjoner og bokføring. Vi tar vare på opplysningene i 5 år i henhold til regnskapsloven. Vi lagrer ikke sensitive opplysninger som personnummer, kortinformasjon eller kredittinformasjon. Vi kan kontakte deg på e-post som gjelder bestillinger.

Dine personopplysninger er trygge hos oss, og behandles i samsvar med personopplysningslovens bestemmelser. Vi vil ikke dele din personlige informasjon under bestillingsprosessen med tredjeparter.

Ta kontakt på netshop@verketinterior.no om du ønsker å slette personlige opplysninger så vil vi anonymisere dine ordrer. Husk da å ta vare på alle kvitteringer for garantier og reklamasjoner.

Varene sendes fra:
Verket Interiør AS
Verksgata 18-20
1353 Bærums Verk

Rull til toppen