Kategori: Lenestol

Designikoner fyller 60 år

60-årsjubileums kolleksjonen til designikoner fra Fritz Hansen. Arne Jacobsens Egget og Svanen i naturlær, Dråpen i grått ullstoff og Pouf i naturlær og grått lin.

60 år med Arne Jacobsen 60 år har gått siden de ikoniske Arne Jacobsen designene først så lyset, Egg ™, Swan ™ og Drop ™. Stolene ble fra starten laget til designhotellet SAS Royal Hotel, men i dag er de med å representere essensen av Arne Jacobsen og sin tid innen dansk design. Designprosessen ved… Les mer »

VINN Limited Edition – Seventy fra Jonas Ihreborn

Nærbilde av Lenestolen Seventy Limited Edition fra Jonas Ihreborn i lyst lær.

Årets giveaway I anledning at vi på Verket Interiør fyller 20-år så har vi årets giveaway! Fra svenske Jonas Ihreborn kommer lenestolen Seventy. Det er en av de mest populære lenestolene hos oss på Verket Interiør og nå har du mulighet til å bli en av 100 til å eie en Limited Edition. Stolen er… Les mer »

Len deg tilbake i en Butterfly stol

Miljøbilde av lenestolen Butterfly chair fra Cuero Design i brunt lær.

En stol som er populær her på Verket Interiør både blandt de ansatte og kunder, er den klassiske Butterfly stolen du kan få i flere forskjellige typer skinn og farger. Stolen er er en stilfull og har en ramme og en stort stykke skinn som henger fra rammens høyeste punkter. Dette er en stol med en… Les mer »

Len deg tilbake og slapp av i en lenestol

Miljøbilde av lenestolen RO fra Fritz Hansen i rosa, gult, blått og grått.

På tide å lene deg tilbake å finne roen? Men du mangler kanskje godstolen å gjøre akkurat det i? Kom innom oss og prøvesitt en rekke varianter! Vi har så mange flotte stoler i vårt sortiment her på idylliske Bærums Verk at hvis du ikke finner en favoritt blant disse så vet ikke vi! 🙂… Les mer »

Safari Chair designet av Kaare Klint 1933

safari chair kaare klint

Den ikoniske lenestolen KK4700o Safari Chair fra Carl Hansen & Søn er rett og slett et nydelig stykke gjennomført håndverk. Stolen ble designet allerede i 1933 av den danske møbeldesigneren Kaare Klint (1888-1954) og er fortsatt like aktuell. Rene, moderne linjer og kun de beste materialene kjennetegner Klint sitt arbeid, og denne stolen er intet… Les mer »