Kategori: Sofa

Eilersen – dansk design på sitt beste

eilersen

I butikken på Bærums Verk har vi utstilt flere flotte sofamodeller som du er velkommen til å komme innom og prøvesitte. Vi anbefaler også å ta en titt på det store utvalget tekstiler som sofaene kan leveres i. De fleste modellene er modulsofaer som gjør at du kan få akkurat den størrelsen som er perfekt… Les mer »

Delphi fra Erik Jørgensen – en sofa med stil

Miljøbilde av sofaen Delphi fra Erik Jørgensen i brunt skinn,

Delphi er ikke bare en sofa. Delphi ble designet av Hannes Wettstein i 2007 og er en livsstil med et sterkt estetisk uttrykk. En fleksibel og holdbar sofa med svært god kvalitet. Delphi modulsofa kan kombineres i utallige kombinasjoner med ulike sittemuligheter. Delphi sofaen er utformet for å passe både til kroppens ergonomi og den… Les mer »

Jonas Ihreborn

Miljøbilde fra butikken til Verket Interiør på Bærums Verk visendes sofaen Lucas fra Jonas Ihreborn.

Ihreborn starter opp på tidlig 90-tallet og har tre generasjoner med møbelsnekkere bak seg. Ihreborn holder til i Värnamo i Sverige og alle møblene er laget lokalt med fokus på kvalitet, håndverk og miljø. Blandt annet er rammen i sofaene  av svensk gran og stålrammen på lenestolen Seventy er faktisk sveiset sammen av den lokale smeden… Les mer »

Mariposa sofa, myk nyhet fra Vitra nå i butikken

Miljøbilde av sofaen Mariposa fra Vitra i grått.

Mariposa sofaen utstråler en innbydende aura av romslig komfort – og likevel subtilt  takket være  balanserte proporsjoner. Sofaen har ekstraordinær komfort, på den ene siden, pga  behagelig myk polstring. På den andre, den genial justeringsmekanismen der du kan vippe til siden individuelt ryggelementene for å endre posisjoner. Designet av Edward Barber & Jay Osgerby i 2014 for… Les mer »

EJ220 sofa fra Erik Jørgensen

Sofaen EJ220 fra Erik Jørgensen i Mørkegrått.

Historien om Erik Jørgensen er historien om mer enn 50 år med dansk møbeldesign. Med solide røtter i det beste av håndverk tradisjoner har utviklingen på Erik Jørgensen vært drevet av en nysgjerrig søken etter nye materialer og arkitektoniske måter å uttrykk seg. Erik Jørgensen produserer møbler for kontraktsmarkedet og private hjem likt. Blant noen av… Les mer »

Flotte sofaer og Seventy lenestol fra Jonas Ihreborn

Sofaen Lukas fra Jonas Ihreborn i mørk grå

Jonas Ihreborn er en tredje generasjons svensk familiebedrift. De produsere en rekke flotte møbler til hele hjemmet. Blandt annet den beste lenestolen vi noen gang har sittet i Seventy, fra Ihreborn. I vår butikk så har vi sofaen Lukas (som du ser på bilde over) og sofaen Mario og Filip utstilt.  Ta en titt her på… Les mer »

Norske kvalitetsmøbler fra Ygg&Lyng

ygg&lyng

Ygg&Lyng er en stolt norsk, møbelprodusent som holder til i Drammen. Møblene fra Ygg&Lyng er designet og produsert for å vare – til glede for deg og kommende generasjoner. Tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet, gjør Ygg&Lyng til et godt og smakfullt valg innenfor hjemmets fire vegger. Velkommen innom butikken for å oppleve møblene… Les mer »

NYHET – Stunder Sofa fra Ygg&Lyng

Miljøbilde av spisesofaen Stunder i blått fra Ygg & Lyng.

Vi har gleden av å presentere den nye sofaen fra norske Ygg&Lyng: «Stunder». Denne kommer rett fra fabrikken, og vi er den eneste butikken i hele Norge som har denne modellen utstilt. Dette er er en ypperlig spisesofa. Høy nok til å sitte ved spisebordet med en deilig høy rygg som du bare kan lene… Les mer »