Bli verket-kunde

bli verket-kunde ved å melde deg inn i nyhetsbrevet vårt

Verket Interiør AS har tre nyhetsbrev; Verket Interiør, Kjøkkenverket og Lilleverket, og du kan velge hvilke(n) butikk(er) du ønsker å få nyhetsbrev fra. Hver butikk har sine fordeler og spesielle tilbud. Ved å melde deg inn i nyhetsbrevet til en eller flere butikker, så får du en 10%-velkomstrabatt som du kan bruke på et helt kjøp* på verketinterior.no.

*For å bruke velkomstrabatten, så må du kopiere koden som du får fra oss på e-post og lime koden inn i rabattkupong-feltet når du er i handlekurven. Velkomstrabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, kan kun brukes én gang, gjelder kun på verketinterior.no og skal ikke deles med andre. Koden du mottar er gyldig i 1 år, og kan brukes når du ønsker innenfor det tidsrommet. Skulle du heller ønske å bruke velkomstrabatten i vår fysiske butikk på Bærums Verk, så må velkomstrabatt fremvises til den ansatte som betjener deg.

Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Er du allerede Verket-kunde?
Det er veldig hyggelig å ha deg som fast kunde. Hos oss får du tilsendt gode tilbud, inspirasjon og fordeler som ingen andre får. Er du usikker på om du er medlem, eller har du en tilbakemelding til oss på hvordan det er å være nyhetsbrev-kunde? Kontakt oss gjerne på netshop@verketinterior.no.

Ønsker du ikke å være Verket-kunde lenger?
Du kan alltids melde deg av våre nyhetsbrev. Kontakt oss på netshop@verketinterior.no eller trykk “meld meg av” på et nyhetsbrev du har mottatt fra oss.

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.