EILERSEN & LINIE
LØRDAG

EILERSEN & LINIE-LØRDAG 17. SEPTEMBER

17. september er det duket for vår årlige og populære Eilersen & Linie-lørdag!

Vi får storfint besøk fra begge leverandørene som håper å møte deg! Det vil i tillegg være 10% rabatt på alt fra Eilersen denne lørdagen og 20% rabatt på alt fra Linie Design 16.-18. september (også i nettbutikk).

Butikken vår ligger på Handelsstedet Bærums Verk, kun 20 minutter fra Oslo med gratis parkering. 

Denne lørdagen holder vi åpent kl. 10-18.

Eilersen & Linie-lørdag

EILERSEN & LINIE DESIGN

EILERSEN

Den danske merkevaren Eilersen har eksistert helt siden 1895, og har siden da jobbet for å lage de beste og mest unike kvalitetsmøblene.

Vi har solgt Eilersen i 15 år. Les våre 5 grunner til å velge Eilersen-sofa her.

LINIE DESIGN

Danske Linie Design ble etablert på 1980. Alle deres gulvtepper er designet av skandinaviske designere og håndlaget av dyktige håndverkere i India. 

Deres tepper er alt fra moderne og nøytrale til  fargerike og gøyale. Se alle deres tepper her.

VÅRT UTVALG FRA DEM

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.