VÅRE ANSATTE

ANETTE
Daglig leder

Anette-daglig leder-verket interiør

ANETTE QVALE PATROCOLLO
Daglig leder

Anette er daglig leder for Verket Interiør AS, Et Hjem AS og MiiN AS.

Hun er spesielt begeistret for merkevarene Eikund, Vitra og Muuto. Eikund var et av de første merkevarene hun dro inn i butikken da hun startet i 2019.

Er du interiørdesigner, interiørarkitekt eller eier av en bedrift som trenger nye møbler? Ta kontakt med Anette, så hjelper hun med gode løsninger og priser. Les mer her.

Ta kontakt på anette@verketinterior.no eller ring 928 01 257.

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.