Subscribe

* indicates required
Meld meg på nyhetsbrev fra:

Verket Interiør ønsker at du skal motta kampanjer, inspirasjon og annen kommunikasjon som er relevant for deg. Ved å huke av boksen nedenfor samtykker du til at vi kan kommunisere med deg.

Du kan når som helst ombestemme deg og klikke på "meld meg av"-linken i bunnen av ethvert nyhetsbrev du mottar fra oss. Eller kontakte oss på admin@verketinterior.no. Vi tar datasikkerhet på alvor og vil behandle alle personopplysninger konfidensielt.

Skroll til toppen

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.