Artek

Artek ble grunnlagt i Helsingfors i 1935 av fire unge idealister: Alvar og Aino Aalto, Maire Gullichsen og Nils-Gustav Hahl. Målet deres var «å selge møbler og fremme en moderne livskultur.

Artek i dag er fortsatt en innovativ aktør i en verden av moderne design, og utvikler nye produkter i skjæringspunktet mellom design, arkitektur og kunst. Kolleksjonen består av møbler, belysning og tilbehør designet av finske designere og ledende internasjonale designere. Det står for klarhet, funksjonalitet og poetisk enkelhet.

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.