Fredericia

Fredericia Furniture begynte som et gjennomført dansk designhus, basert på videreførelsen av en stolt arv. En arv med uforanderlig dedikasjon til perfeksjonen og progresjonen til designhåndverket. De har en ambisjon om å lage og levere et sortiment som de mener vil være morgendagens moderne originaler. I kolleksjonen finner du blant annet møbler designet av Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Nanna Ditzel og GamFratesi.

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.