Hagemøbeldager

Velkommen til Hagemøbeldager 4.-7. april.

Spar 15% på hagemøbler fra Skagerak, Cane-line, Carl Hansen & Søn, Sundays Design, Ferm Living, Vitra, Vipp, Blomus, Houe og &tradition, og 20% på hagemøbler fra FDB Møbler, Muuto, Ygg & Lyng og HAY under disse dagene. I butikken har vi også konkurranser og 20% på alle puter og utemadrasser.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Tilbudet gjelder ikke Fiam og Grythyttan.

Ønsker du hjemlevering av store hagemøbler eller møbler? Fraktansvarlig Tor hjelper med levering av møbler til handlende kunder fra Bærum, Oslo og Asker (fraktpris tilkommer).

Se alle hagemøbler

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.