FDB Møbler

FDB Møbler har siden oppstart i 1942 produsert funksjonelle designmøbler.  Med sjefsdesigneren Børge Mogensen visjon om at vakre møbler skal være tilgjengelig for alle, designet han enkle og allsidige produkter som passet inn i hverdagen. Siden startet av 40-tallet har FDB Møbler skapet noen av vår tids mest ikoniske møbler.

Møblene fra FDB kommer fra designere som Børge Mogensen, Poul M. Volther, Jørgen Bækmark med flere. De har vært med å skapt ikoniske klassikere som går i arv i generasjoner.

Se hele sortimentet på barnemøbler Lilleverket kan bestille her!

Scroll to Top

Bli Verket-kunde

*Må fylles ut
Meld meg på nyhetsbrevet til:

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som kan brukes på et helt kjøp på verketinterior.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde seg ut, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@verketinterior.no.